تیتر امروز

آقای علیرضا! تا آخر می‌مانی؟
افاضات اضافه

آقای علیرضا! تا آخر می‌مانی؟

عوام الملک در هفته‌ای که گذشت همه اتفاقات کشور و خارج از آن را زیر ذره‌بین برده و درباره جدل بین خواص‌البلد تهران نوشته: نرجس از عملکرد علیرضا انتقاد کرد و باعث شد طرفداران علیرضا ناراحت بشوند....
ظریف: روند انتخاب اعضای دولت به صورت شفاف صورت می‌گیرد/ باقری: دنبال توافق جدیدی نیستیم، هدفمان احیای برجام است
مجله خبری تحلیلی دیدار نیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ظریف: روند انتخاب اعضای دولت به صورت شفاف صورت می‌گیرد/ باقری: دنبال توافق جدیدی نیستیم، هدفمان احیای برجام است

این دوازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

۷۰۰ میلیون متر مکعب آب در سال هدر می‌رود

News Image Lead

مدیر دفتر مدیریت مصرف آبفای کشور حجم هدر رفت واقعی آب در کشور را ۷۰۰ میلیون متر مکعب در سال عنوان کرد و گفت: در بهترین شبکه‌های دنیا نیز هدر رفت صفر نداریم زیرا بخشی از هدررفت اجتناب ناپذیر است، در کشور ما نیز ۲۰۰ تا ۲۵۰ میلیون متر مکعب از ۷۰۰ میلیون متر مکعب به عنوان هدر رفت اجتناب ناپذیر است.

کد خبر: ۹۶۳
۲۲:۴۴ - ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
دیدارنیوز - علی سیدزاده در گفت‌وگو با ایلنا، درباره میزان هدر رفت آب اظهار داشت:  تلفات آب در کشور ما 25.5 درصد است که از این میزان 13.4 درصد هدررفت واقعی، 10.4 درصد ظاهری و 1.7 درصد نیز مصارف مجاز بدون درآمد است.

وی افزود: در حال حاضر میانگین هدررفت آب در کشورهای توسعه یافته 15 درصد است و ما طبق برنامه ششم باید سالانه نیم درصد از 25.5 درصد را کم کنیم تا به رقم 23 تا پایان برنامه ششم توسعه برسیم ، در این راستا مدیریت، کنترل و کاهش مصرف را در دستور کار داریم و می‌بایست بین 6 تا 7 هزار کیلومتر شبکه‌های آب را بازسازی کنیم.

نیاز به 1500 میلیارد تومان اعتبار برای کاهش یک درصد از هدرروی
مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور تصریح کرد: یک درصد کاهش آب بدون درآمد در کل کشور 1500میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و اگر تخصیص داده شود شاید بتوانیم سطوح بیشتری را کاهش دهیم.   

250 میلیون متر مکعب هدررفت اجتناب ناپذیر در کشور
وی حجم هدر رفت واقعی آب در کشور را 700 میلیون متر مکعب در سال عنوان کرد و گفت: در بهترین شبکه‌های دنیا نیز هدر رفت صفر نداریم زیرا بخشی از هدررفت اجتناب ناپذیر است، در کشور ما نیز 200 تا 250 میلیون متر مکعب از 700 میلیون متر مکعب به عنوان هدر رفت اجتناب ناپذیر است. اما در کشوری مثل ژاپن مصرف آب بدون درآمد  10 درصد و در شهر توکیو 3.4 درصد است و دلیل آن این است که زیرساخت‌ها و شبکه این کشور توسعه یافته است.  

سیدزاده در ادامه با اشاره به لزوم استفاده از تجهیزات کاهنده مصرف آب بیان کرد: ما در حال حاضر خرید و نصب تجهیزات در اماکن دولتی و عمومی را در دستور کار داریم تا در شهرهایی مثل اصفهان که دارای تنش  آبی هستند به صورت رایگان توزیع شود.

 مردم از تجهیزات کاهنده مصرف آب استقبال نمی‌کنند
وی خاطرنشان کرد: طبق قانون بهینه سازی مصرف آب شرب در صورتی که مشترکی متقاضی باشد شرکت‌های آب و فاضلاب نسبت به خرید و توزیع اقدام خواهند کرد و به صورت قسطی از قبوض کسر می‌شود اما در پایلوت‌هایی که تاکنون اجرا کردیم به دلیل پایین بودن تعرفه آب تعداد مشترکینی که خودشان متقاضی باشند پایین است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی