تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

نگرانی از شیوع پیک پنجم کرونا در ایران

رئیس کمیته امنیتی، انتظامی و اجتماعی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: درباره شیوع پیک پنجم کرونا در کشور نگرانی وجود دارد و برای همین باید بیشترین حساسیت روی ورود و خروج در مرز‌های کشور اعمال شود.

کد خبر: ۹۶۱۷۱
۱۵:۴۸ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۰

نگرانی از شیوع پیک پنجم کرونا

دیدارنیوز ـ به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت کشور، حسین ذوالفقاری معاون امنیتی وزیر کشور و رئیس کمیته امنیتی، انتظامی و اجتماعی ستاد ملی مقابله با کرونا در هفتاد و دومین نشست این کمیته که با حضور دکتر ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت، دکتر رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت و نمایندگان دستگاه‌های ذی‌ربط در محل وزرات کشور برگزار شد، با اشاره به این موضوع که رعایت پروتکل‌های بهداشتی باید با اهتمام جدی‌تر تا اتمام روند همه‌گیری واکسن کرونا ادامه یابد، گفت: در حال حاضر مهم‌ترین دغدغه، تزریق عمومی واکسن در کشور است و امید است که با تسریع توزیع واکسن بتوانیم در اسرع وقت بخش‌های آسیب‌پذیر جامعه را واکسینه کنیم.

ذوالفقاری با بیان اینکه باید رعایت پروتکل‌های بهداشتی به عنوان تنها مکانیسم در دسترس در شرایط کنونی در مهار بیماری کرونا به صورت حداکثری مورد توجه قرار گیرد، گفت: تجربه نشان داده که به هر میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور کمتر مورد توجه قرار گرفته، به همان نسبت شاهد اوج‌گیری دوباره بیماری هستیم.


بیشتر بخوانید: برادر محمدرضا گلزار؛ نامزد انتخابات شورای شهر


وی تاکید کرد: نباید عبور از پیک چهارم باعث شود رعایت حداکثری پروتکل‌های بهداشتی کمتر مورد توجه قرار گیرد.

رئیس کمیته امنیتی، انتظامی و اجتماعی مدیریت کرونا در خصوص ساماندهی تردد مسافری از مرز‌های زمین، هوایی و دریایی که اولین دستور جلسه امروز بود، تصریح کرد: نگرانی از شیوع پیک پنجم در کشور وجود دارد و برای همین باید بیشترین حساسیت در مرز‌های ورود و خروجی کشور صورت گیرد.

بازگشایی باشگاه‌های ورزشی در کشور با رعایت پروتکل‌های بهداشتی از دیگر دستور کار‌های جلسه امروز بود و قرار شد روند بازگشایی باشگاه‌ها و اماکن ورزشی با رعایت حداکثری پروتکل‌های بهداشتی به ستاد ملی مقابله با کرونا ارائه شود.

برچسب ها: کرونا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر