تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

میزان شهریه مهد‌های کودک همان شهریه اعلامیِ بهزیستی است

وزیر آموزش و پرورش گفت: پیگیر حل مشکل صادر نشدن کارنامه‌های الکترونیکی دانش‌آموزان در مدارس هستیم و به گروه فنی خود مأموریت داده‌ایم این مشکل را هر چه زودتر حل کند و از خانواده‌ها می‌خواهیم برای دریافت کارنامه به مدارس مراجعه نکنند.

کد خبر: ۹۵۶۹۶
۱۱:۳۱ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۰

میزان شهریه مهد‌های کودک

دیدارنیوز ـ محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش درباره فعالیت مهدکودک‌ها گفت: مهد کودک‌هایی که پیش از این مجوز از سازمان بهزیستی داشتند امسال می‌توانند ادامه فعالیت دهند و برای مهدکودک‌هایی که نیاز به تمدید مجوز داشته‌اند نیز تمهیدات لازم را فراهم کرده‌ایم.

او افزود: شهریه مهدکودک‌ها همان شهریه اعلامی از سازمان بهزیستی است و کمیته انتقال مهدکودک‌ها از سازمان بهزیستی به آموزش و پرورش انجام شده است.

حاجی میرزایی تاکید کرد: پیگیر حل مشکل صادر نشدن کارنامه‌های الکترونیکی دانش‌آموزان در مدارس هستیم و به گروه فنی خود مأموریت داده‌ایم که این مشکل را هر چه زودتر حل کند و از خانواده‌ها می‌خواهیم برای دریافت کارنامه به مدارس مراجعه نکنند.

وزیر آموزش و پرورش افزود: مربیان نهضت سوادآموزی که در آزمون استخدامی پارسال شرکت نکرده یا پذیرفته نشده‌اند امسال می‌توانند در آزمون استخدامی که در تیر برگزار می‌شود شرکت کنند.

حاجی میرزایی گفت: معلمان حق التدریس مشمول استخدام قبل از شروع سال تحصیلی برای گذراندن دوره تحصیلی به دانشگاه فرهنگیان معرفی خواهند شد.

او افزود: بخش عمده‌ای از مطالبات پارسال معلمان پرداخت شده و حق التدریس فروردین و اردیبهشت امسال حق الزحمه تصحیح اوراق امتحانی پارسال معلمان نیز به زودی پرداخت خواهد شد.

وزیر آموزش و پرورش گفت: درباره اِعمال فوق العاده ویژه فرهنگیان مکاتبه‌ای با سازمان مدیریت و برنامه ریزی داشته ایم و این سازمان پیشنهاد افزایش این فوق العاده ویژه به ۵۰ درصد را به هیأت دولت داده است و در هفته‌های آینده در دستور کار هیأت دولت قرار خواهد گرفت.

حاجی میرزایی افزود: برای افزایش حقوق سرایداران مدارس نیز جلسات متعددی با سازمان مدیریت و برنامه ریزی داشته ایم و راهکاری برای افزایش دریافتی این قشر زحمتکش نیز تهیه و در نظر بگیریم.

منبع: برنا
برچسب ها: مهدکودک
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر