تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

پیام محمود عباس به رئیس جمهور تونس

سفیر فلسطین در تونس نامه رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین درباره مساله فلسطین، روابط دوجانبه و راه‌های تقویت آنها را به رئیس جمهور تونس تحویل داد.

کد خبر: ۹۴۹۵۵
۱۲:۲۶ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۰

پیام محمود عباس به رئیس جمهور تونس

دیدارنیوز - به نقل از خبرگزاری سما فلسطین، هائل الفاهوم، سفیر فلسطین در تونس نامه محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین برای قیس سعید، رئیس جمهور تونس درباره مساله فلسطین، روابط دوجانبه و راه‌های تقویت آنها را تحویل داد.

عباس در این نامه از رئیس جمهور، دولت و مردم تونس بابت حمایت‌شان از مساله فلسطین، نقش بزرگ و سازنده این کشور در شورای امنیت و مجمع عمومی سازمان ملل و نیز دیپلماسی گسترده این کشور که نقش مهمی در پشتیبانی از حق فلسطین در درگیری‌های اخیر ایفا کرد، تقدیر و تشکر کرد.

قیس سعید که در کاخ قرطاج میزبان الفاهوم بود، نیز بر موضعگیری ثابت تونس در حمایت، پشتیبانی و همبستگی با حق فلسطینی‌ها و حمایت از آنها در تمامی زمینه‌های سیاسی و محافل عربی و بین‌المللی تاکید کرد.

رئیس جمهور تونس در ادامه با تاکید بر اهمیت تقویت همبستگی و وحدت ملی فلسطین در تمامی مناطق فلسطینی و توسعه آن در راستای تقویت موضعگیری فلسطین در مساله عادلانه‌شان اظهار کرد: این حق با گذشت زمان از بین نرفت و ملت فلسطین این مساله را در جنگ اخیر ثابت کردند.

همچنین قیس سعید و الفاهوم در این دیدار بر عمق روابط دوجانبه فلسطین و تونس و توسعه آن در راستای منافع دو ملت و دو کشور و لزوم پیشبرد آنها در تمامی زمینه‌ها و سطوح تاکید کردند.


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی