تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...

خطر افزایش باکتری‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیک با ادامه همه‌گیری

هرچند به ندرت پیش می‌آید که بیماران مبتلا به کرونا به دیگر بیماری‌های عفونیِ باکتریایی هم مبتلا باشند، اما پزشکان برای درمان، غالبا آنتی بیوتیک تجویز می‌کنند و با توجه به شرایط فعلیِ همه‌گیری، متخصصان همچنان نسبت به پیامد استفاده از آنتی بیوتیک در بلندمدت هشدار می‌دهند.

کد خبر: ۹۴۴۷۱
۱۳:۰۸ - ۱۴ خرداد ۱۴۰۰

کرونا و خطر افزایش باکتری‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیک

دیدارنیوز ـ نتایج یک تحقیق جدید نشان می‌دهد که در درمان بیماران مبتلا به کرونا بیش از آنچه نیاز است از آنتی بیوتیک استفاده می‌شود.

متخصصان انگلیسی در مجله تخصصی "لانست" با هشدار نسبت به پیامد‌های تجویز دست و دلبازانه آنتی بیوتیک می‌گویند: این دارو‌ها برای درمان عفونت‌های احتمالی باکتریایی بروزکننده توام با کرونا به بیماران داده شده‌اند. به اعتقاد این متخصصان، اما در عمل، همراهی چنین عفونت‌هایی در بیماران مبتلا به کرونا مشاهده نشده است.

این متخصصان می‌گویند: عامل بیماری کووید-۱۹یک ویروس است و آنتی‌بیوتیک بر روی آن بی‌تاثیر است.

تیم تخصصی از دانشگاه ادینبورگ که روی این موضوع تحقیق کرده است، داده‌های مربوط به ۸۶۰۰ بیمار مبتلا به کووید -۱۹ را بررسی کرده که در سال گذشته به بیمارستان انتقال یافته و به طور خاص آزمایش وجود عفونت‌های باکتریایی روی آن‌ها صورت گرفته است. عفونت باکتریایی همراه با کووید -۱۹ تنها در ۱۱۰۰ بیمار (۱۳ درصد) مشاهده شد.

در بیشتر موارد عفونت باکتریایی ثانویه پس از بیش از دو روز از بستری شدن در بیمارستان بروز کرده است.

از بررسی داده‌ها مشخص شد که از میان ۳۶ هزار بیمار مبتلا به کرونا، برای بیش از ۳۷ درصد از آن‌ها پیش از پذیرش در بیمارستان، آنتی بیوتیک تجویز شده است.

از سوی دیگر داده‌های ۴۶ هزار بیمار مبتلا به کرونا نشان می‌دهند که به ۸۵ درصد از آن‌ها در دوران بستری بودن در بیمارستان بدون تشخیص مشخص و تنها از روی احتیاط یا ظن به عفونت باکتریایی، آنتی بیوتیک داده شده است.

متخصصان انگلیسی تاکید می‌کنند که حتی پیش از بررسی‌های آن‌ها هم نتایج تحقیقاتی محدودتر نشان داده بود که وجود عفونت‌های باکتریایی در مجاری تنفسی و عروق بیماران مبتلا به کووید -۱۹ بسیار نادر است.

نتایج تحقیق جدید در دانشگاه ادینبورگ این مسئله را تأیید می‌کند.

بنابر گزارش دویچه وله، کارشناسان تأکید می‌کنند که با آزمایش‌های هدفمند باید استفاده از دارو‌های آنتی بیوتیک را بدون اثبات وجود یک بیماری عفونی باکتریایی در بیماران تا حد ممکن پایین آورد. به اعتقاد آن‌ها در غیر این صورت بیماری‌های عفونی مقاوم در برابر دارو در درازمدت به یکی از پیامد‌های همه‌گیری کرونا تبدیل می‌شوند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی