تیتر امروز

معدن و صنایع وابسته، لوکوموتیو پیشران اقتصاد کشور است/ایران و کشور‌های حوزه خلیج فارس نفرین شده نفت هستند
گفت‌وگوی دیدار با کارشناس حوزه معدن و صنایع وابسته

معدن و صنایع وابسته، لوکوموتیو پیشران اقتصاد کشور است/ایران و کشور‌های حوزه خلیج فارس نفرین شده نفت هستند

برنامه گفت‌وگوی اقتصادی دیدارنیوز، میزبان امیربیژن یثربی استاد پیشین دانشگاه، عضو سابق هیات پژوهشی دانشگاه اگزتر انگلستان در گروه ژئوتکنیک و مسئول تجاری‌سازی رشته صنایع و معادن پارک علم و فناوری...
سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست
در گفت‌وگوی دیدار اندیشه با یک فقیه و استاد دانشگاه و حوزه، مطرح شد:

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست

عبدالرحیم سلیمانی اردستانی در برنامه دیدار اندیشه گفت: اصرار بر حق تعیین سرنوشت مهمترین دلیل امتناع امام‌ حسین (ع) بر عدم بیعت با حاکم بود.
انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF
مجله خبری تحلیلی دیدار نیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF

این یازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

رئیس سازمان جهانی بهداشت: زمان بستن پیمانی برای پاندمی فرا رسیده است

رئیس سازمان جهانی بهداشت خواستار مذاکراتی برای بستن یک پیمان بین‌المللی برای آماده شدن در برابر پاندمی‌ها و پاسخ به آن‌ها شد تا برای آمادگی بهتری شیوع بیماری بعدی به وجود آید.

کد خبر: ۹۴۰۹۴
۱۷:۴۶ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۰

رئیس سازمان جهانی بهداشت بستن پیمانی برای پاندمی

دیدارنیوز ـ تدروس آدهانوم قبریسوس روز دوشنبه در جریان آخرین روز مجمع جهانی بهداشت در ژنو سوئیس گفت: «زمان عملی کردن ایده رسیده است. ایمنی مردم جهان را نمی‌توان بر اساس نیت خیر دولت‌ها تامین کرد.»

او افزود: «در حال حاضر، عوامل بیماری‌زا قدرت بیشتری از سازمان جهانی بهداشت دارند. عوامل بیماری‌زا در سیاره‌ای که از تعادل خارج شده است، به میزان بیشتری ظهور می‌کنند. این عوامل از پیوستگی ما با یدیگر بهره می‌جویند و نابرابری‌ها و اختلافات ما را به رخ می‌کشند. ما نیاز به یک تعهد نسلی داریم که درازمدت‌تر از چرخه‌های بودجه، چرخه‌های انتخاب و چرخه‌های رسانه‌ای باشد، تعهدی که چارچوبی فراگیر برای ارتباط دادن سازوکار‌های سیاسی، مالی و فنی مورد نیاز برای تقویت امنیت جهانی بهداشتی ایجاد کند.»

مضمون اجلاس یک هفته‌ای جهانی بهداشت «پایان دادن به این پاندمی، پیشگیری از پاندمی بعدی». وزیران بهداشت ۱۹۴ کشور عضو سازمان جهانی بهداشت روز دوشنبه توافق کردند تا توصیه‌های اجرای اصلاحات فراگیر پیشنهاد شده بوسیله یک هیات مستقل کارشناسان را بررسی کنند که دریافتند مفر‌های قانونی و نارسایی‌های حیاتی در پاسخ جهانی به کووید-۱۹ در اوائل سال ۲۰۲۰ وجود داشته است. این وزیران بار دیگر در ۲۹ نوامبر (۸ آذر) دیدار خواهند کرد تا مذاکرات درباره پیمان پاندمی را آغاز کنند.

سازمان جهانی بهداشت به خاطر شیوه کنترل این پاندمی به شدت مورد انتقاد بوده است و تدروس گفت بازوی بهداشت جهانی سازمان ملل با «چالشی جدید» برای حفظ پاسخ به کووید-۱۹ در سطح فعلی روبرو است.

او گفت: «اعتبارات لازم باید تامین شود. سازمان جهانی بهداشت نمی‌تواند بدون تامین مالی پایدار رشدی قوی داشته باشد.»

در ماه مارس، در میانه فقدان هماهنگی جهانی در مواجهه با کووید-۱۹ و رقابت کشور‌ها برای دسترسی به واکسن، چندین نفر از رهبران جهان نامه‌ای امضا کردند و خواستار امضای یک پیمان یا چارچوب بین‌المللی برای آمادگی در برابر پاندمی و پاسخدهی به آن شدند تا جلوی «وسوسه‌های انزواگرایی و ملی‌گرایی» را بگیرد. اما کشور‌هایی به خصوص چینِ، روسیه و آمریکا این نامه را امضا نکردند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی