تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.

دبی‌کوین، رمزارز خطرناک

این روز‌ها در محافل خبری رمزارزها، نام ارز جدیدی دیده می‌شود که خیلی زود توانست جای پایی برای خودش در این بازار باز کند.

کد خبر: ۹۴۰۲۴
۱۴:۰۱ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۰

دبی‌کوین رمزارز خطرناک

دیدارنیوز ـ یکی از جدیدترین ارز‌های دیجیتال که این روز‌ها در میان گروه‌ها و انجمن‌های مختلف رمزارز رواج یافته، «دبی‌کوین» با حروف اختصاری DBIX است. دبی‌کوین که بر اساس یک بلاکچین عمومی ساخته شده است، در حال حاضر در صرافی‌های بسیار کمی در دسترس قرار دارد. به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از وب‌سایت ریپابلیک‌ورد، توکن دیجیتال «دبی‌کوین» با حروف اختصاری DBIX که توسط شرکت فناوری «عربین‌چین» (Arabianchain Technology) در این امیرنشین راه‌اندازی شده است، چند روز پیش ظرف ۲۴ساعت توانست نسبت به نخستین روز از راه‌اندازی‌اش بیش از هزار درصد رشد داشته باشد.

برنامه اصلی این ارز دیجیتال، ورود به بازار‌های تجاری کشور‌های عربی و توسعه بیشتر در این بازار‌ها است. اوایل هفته صرافی Crypto.com، ارز دیجیتال ارزش دبی‌کوین را در فهرست خود یک دلار و ۱۳سنت قید کرده بود، اما این قیمت دوامی نداشت و اکنون ارزش دبی‌کوین به ۹۰ سنت کاهش یافته است. در عین حال با وجود اینکه پیش‌بینی قیمت ارز‌های دیجیتال کار بسیار دشواری است، وب‌سایت Crypto Ground پیش‌بینی کرده که ارزش این رمزارز تا ۵ سال دیگر به ۲ دلار و ۶۰ سنت خواهد رسید. از سوی دیگر به دلیل تازه‌وارد بودن این ارز دیجیتال به خریداران به‌شدت توصیه شده است که با احتیاط در خصوص خرید و فروش آن اقدام کنند.

سازندگان دبی‌کوین اعلام کرده‌اند که این ارز دیجیتال برای پرداخت طیف وسیعی از کالا‌ها و خدمات هم در فروشگاه‌ها و هم به‌صورت آنلاین استفاده خواهد شد، با این هدف که این رمزارز به جای پول‌های سنتی مورد حمایت بانک قرار بگیرد. «عربین‌چین» همچنین اعلام کرده است که گردش این ارز دیجیتال جدید توسط شهر و کارگزاران مجاز کنترل خواهد شد و این بدان معناست که دولت دبی نیز در این ارز سهیم است.

با این حال، یک مقام دولتی دبی این ادعا را رد کرده است. او در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت که دبی‌کوین هرگز توسط هیچ مقام رسمی دبی تایید نشده است. دولت دبی همچنین وب‌سایت تبلیغات این ارز دیجیتال را یک کارزار پیچیده فیشینگ خواندند. با این وصف به نظر می‌رسد، DBIX یک ارز دیجیتال رسمی مورد حمایت دولت دبی نیست.

نکته جالب درباره دبی‌کوین این است که توییت جنجالی سازندگان آن درخصوص رسمی بودن آن در دبی و حتی امارات متحده عربی، باعث افزایش شدید قیمتش شد، اما پس از صدور تکذیبیه‌هایی، شاهد سقوط کافی آن نبودیم.

برچسب ها: ارز دیجیتال
ارسال نظرات
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان