تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
طهرانچی اعلام کرد

ماجرای تخلف مالی دانشگاه آزاد از محل شهریه در ادوار گذشته

رئیس دانشگاه آزاد درباره تخلفات اداری در ادوار گذشته دانشگاه و همچنین ماجرای نشتی ۷۰۰ میلیاردی شهریه‌ها توضیحاتی داد.

کد خبر: ۹۳۸۸۵
۱۶:۰۹ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۰

طهرانچی ماجرای تخلف مالی دانشگاه آزاد

دیدارنیوز ـ محمدمهدی طهرانچی در خصوص ابهامات مالی ادوار گذشته دانشگاه و اینکه آیا اقدامات قانونی لازم درباره این تخلفات صورت گرفته است، گفت: رفع این ابهامات و اشکالات عمدتاً نیازمند ساماندهی بوده است. البته آنجا که تخلف جدی صورت گرفته باشد ما حتماً پیگیری قضایی خواهیم کرد. با این حال، اما بسیاری از موارد، تخلف اداری بوده و نه تخلف قضایی.

وی ادامه داد: در این راستا آنچه که برای ما در دانشگاه آزاد بسیار مهم است ساماندهی، سامانه سپاری و شفافیت و نظارت پذیری است که این را به جد دنبال می‌کنیم تا ان‌شاءالله بتوانیم در این زمینه یک دانشگاه پاسخگو داشته باشیم.

طهرانچی درباره ماجرای نشتی ۷۰۰ میلیارد تومانی شهریه‌ها در ادوار گذشته و اقدامات لازم برای جلوگیری از آن، اظهار داشت: درآمد‌های دانشگاه آزاد از شهریه مشخص است. قبلاً سامانه‌ها هیچ اتصالی به یکدیگر نداشتند و سامانه مالی و سامانه آموزشی هم که اصولاً هیچ ارتباطی با هم نداشتند و در واقع یک شکاف اطلاعاتی وجود داشت.

وی افزود: این شکاف باعث شده بود علیرغم انتظار افزایش، درآمد‌ها از شهریه دانشگاه از ۵ سال پیش تا سال گذشته فقط ۳۰۰ میلیارد افزایش داشت و به ۶ هزار میلیارد رسیده بود! امسال، اما یک نظارت سامانه‌ای انجام داده و سامانه‌ها را به یکدیگر متصل کردیم و همین کار سبب شد در حالی که افزایش نرخ شهریه‌ها ۱۲ – ۱۳ درصد بود، به یکباره درآمد ما به چیزی حدود ۷ هزار و ۳۰۰ میلیار تومان (چون تابستان را در پیش داریم نمی‌توان عدد دقیقی را ارائه داد) برسد.

طهرانچی ادامه داد: ما در این نظارت سامانه‌ای هر گونه پرداخت از طریق پوز، نقدی، چکی و سایر شیوه‌های را حذف کردیم. در واقع عدم شفافیت درآمد‌های شهریه ناشی از همان سیستم گسترده، جزیره‌ای و غیر مرتبط قبلی بود.

منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر