تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...

گونه‌های جانوری هم به کرونا مبتلا می‌شوند

گزارش‌های اخیر مبنی بر ابتلای گونه‌های جانوری به کرونا و احتمال انتقال ویروس از حیوانات به انسان باعث شد تا برخی کشور‌ها از جمله روسیه مجبور به واکسیناسیون برخی حیوانات شوند.

کد خبر: ۹۳۶۷۲
۱۴:۵۹ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۰

کرونا و گونه‌های جانوری

دیدارنیوز ـ معاون سازمان فدرال نظارت بر دامپزشکی و گیاه پزشکی روسیه چندی پیش گفته بود که حیوانات می‌توانند به غیر از کووید-۱۹ به برخی از گونه‌های دیگر از خانواده ویروس کرونا آلوده شوند و اولین واکسن جهان علیه کووید-۱۹ برای حیوانات در روسیه ساخته و ثبت شده است.

کنستانتین ساونکوف، در گفتگو با خبرنگاران بر اهمیت ویژه این واکسن تاکید کرد و گفت: برخی از گونه‌های جانوری حساس به ویروس کرونا هستند و موارد کووید-۱۹ در بسیاری از کشور‌ها گزارش شده است.

وی افزود: این نخستین واکسن کووید-۱۹ برای حیوانات در جهان است.

معاون سازمان فدرال نظارت بر دامپزشکی و گیاه پزشکی روسیه اظهار داشت: آزمایشات بالینی کارنیواک کاو، که از اکتبر سال گذشته آغاز شد، شامل سگ، گربه، روباه قطبی، راسو، روباه و حیوانات دیگر بود.

ساونکوف گفت: نتایج این تحقیق به ما امکان می‌دهد در مورد ایمنی واکسن و فعالیت ایمنی زایی بالای آن نتیجه بگیریم، زیرا همه حیوانات واکسینه آزمایش شده در ۱۰۰ درصد موارد آنتی بادی برای ویروس کرونا ایجاد کردند. اکنون دانشمندان سازمان ما ادامه مطالعه در مورد مدت زمان ایجاد ایمنی که شش ماه است پس از تجویز دارو را ادامه می‌دهند.

وی افزود: تولید انبوه واکسن می‌تواند از اوایل آوریل بر اساس بزرگترین بستر تولید دارو‌های حیوانی کشور در مرکز فدرال بهداشت حیوانات آغاز شود.

در روسیه، تاکنون چندین مورد آلودگی گربه‌ها به ویروس کرونا به طور رسمی مشخص شده است.

به گفته دانشمندان روسی، استفاده از واکسن برای حیوانات می‌تواند از بروز جهش‌های ویروسی که اغلب در طی انتقال بین گونه‌های بیماری زا اتفاق می‌افتد، جلوگیری کند.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی