رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: امیدواریم با ورود محموله جدید واکسن بتوانیم واکسیناسیون افراد ۶۰ سال به بالا را آغاز کنیم.
دیدارنیوز ـ دکتر فرهاد ابولنژادیان در پایان نشست ستاد استانی مدیریت کرونا در خوزستان که امروز (۸ خردادماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، با اشاره به روند رو به رشد واکسیناسیون در خوزستان، اظهار کرد: در حال حاضر ۷۸ درصد افراد بالای ۸۰ سال، ۸۱ درصد افراد ۷۵ تا ۷۹ سال و ۷۶ درصد افراد ۷۰ تا ۷۴ سال خوزستانی واکسن کرونا را دریافت کردهاند.
وی افزود: میزان انجام واکسیناسیون در شهرهای مختلف متفاوت است. در اهواز بیش از ۹۰ درصد واکسیناسیون گروههای هدف انجام شده است. در مجموع در حوزه دانشگاه علوم پزشکی اهواز، حدود ۵۰ درصد از افراد ۶۵ تا ۶۹ ساله واکسن کرونا را دریافت کردهاند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: خوشبختانه تا حدودی جمعیت هدف واکسینه شدهاند. امیدواریم با ورود محموله جدید واکسن بتوانیم واکسیناسیون افراد ۶۰ سال به بالا را آغاز کنیم.
وی افزود: قرار بود این هفته محموله جدیدی وارد کشور شود، اما در ورود آن به کشور تاخیر شده است. به محض اینکه محموله جدید واکسن وارد کشور شود، به سرعت روند واکسیناسیون ادامه مییابد.
ابولنژادیان با اشاره به نتایج واکسیناسیون در خوزستان تصریح کرد: پرسنل بهداشت و درمان در بیمارستانهای پذیرای بیماران مبتلا به کرونا در فعالیت هستند. پس از آغاز واکسیناسیون، از ۳۷ هزار نفر پرسنل بهداشت و درمان استان خوزستان، تنها ۲۳ نفر به کرونا مبتلا شدهاند که ۱۰ نفر از این تعداد، واکسن را دریافت نکرده بودند بنابراین تنها ۱۳ نفر از دریافتکنندگان واکسن، با علائم خفیف مبتلا شدهاند. واکسیناسیون بسیار خوب عمل کرده و موفقیت بزرگی است.
وی با بیان اینکه پیشرفتهای پزشکی و واکسیناسیون میتواند تا از روند (نوع شدید) بیماری جلوگیری کند، افزود: حدود ۹۲ درصد کادر بهداشت و درمان، واکسن کرونا را دریافت کردهاند و برخی نیز به دلیل شیردهی یا بارداری، امکان دریافت واکسن را نداشتند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: در این ماه واکسن ایرانی آماده میشود. محموله خوبی از واکسن نیز هلال احمر وارد کشور میکند. به محض اینکه واکسن در اختیار ما قرار بگیرد واکسیناسیون با سرعت در خوزستان انجام میشود.
ابولنژادیان با اشاره به روند بیماری در خوزستان، بیان کرد: به مدت یک هفته به دلیل تجمعات ایام عید فطر روند کاهشی بیماری، متوقف شده بود، اما در هفته گذشته همچنان روند، کاهشی بوده است.
وی عنوان کرد: در هویزه آمار بیماران سرپایی افزایش یافته است که زنگ خطری برای مردم و مسئولان است و باید مساله کنترل شود در غیر این صورت ممکن است دو هفته بعد، آمار بستریهای این شهرستان افزایش یابد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به در پیش بودن تعطیلی چند روزه، بیان کرد: روند کاهشی بیماری نباید ما را نسبت به رعایت پروتکلهای بهداشتی بیتفاوت کند. این روند کاهشی بیماری، ناشی از رعایت پروتکلهای بهداشتی توسط همه مردم است.
ابولنژادیان گفت: مردم دقت کنند که از روز چهارشنبه تا روز دوشنبه محدودیت سفر داریم؛ ممکن است در این ایام، جمعیت سیالی از منطقهای به منطقه دیگر مهاجرت و اسکان موقت داشته باشند یا دورهمی بروند که این کار منجر به افزایش امار ابتلا میشود.
وی افزود: از همه هماستانیها میخواهم رعایت پروتکلهای بهداشتی را همچنان در دستور کار خود قرار دهند.