تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

مبارزه با آلودگی هوا در زمین به روش ناسا

گرد و غبار در ماه یکی از بزرگترین مشکلات ناسا در طول مأموریت‌های آپولو بود، چرا که این گرد و غبار باعث ایجاد مشکلاتی برای تجهیزات و فضانوردان در آن زمان شد. اکنون ناسا در حال استفاده ازاین مواد ساینده برای کمک به مبارزه با آلودگی هوای زمین است.

کد خبر: ۹۳۵۲۶
۱۶:۳۷ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۰

مبارزه با آلودگی هوا به روش ناسا

دیدارنیوز ـ به نقل از دیلی میل، ناسا برای انجام این کار با شرکت "Lunar Outpost" مستقر در "دنور" که چند حسگر کیفیت هوا برای اندازه‌گیری گرد و غبار ماه طراحی کرده، همکاری کرده است. ناسا قصد دارد از آن حسگر‌ها برای اندازه‌گیری آلاینده‌های مختلف روی زمین مانند ذرات معلق، کربن مونوکسید، متان، گوگرد دی اکسید و ترکیبات آلی فرار استفاده کند.

از این برنامه به طور بالقوه می‌توان در مواردی مانند آتش‌سوزی جنگل‌ها، فوران‌های آتشفشان و در صنعت نفت و گاز برای درک سطح آلاینده‌ها و میزان کاربردی بودن سیستم‌های فیلتراسیون هوا استفاده نمود.

این حسگر که اکنون با نام Canary-S (خورشیدی) شناخته می‌شود، با کمک انرژی خورشیدی و یک باتری که با استفاده از فناوری شبکه، داده‌ها را انتقال می‌دهد، کار می‌کند.

حسگر یاد شده این اندازه‌گیری‌ها را هر دقیقه انجام می‌دهد و داده‌ها را به یک فضای ابری امن و جایی که بتوان آن‌ها را در داشبورد Lunar Outpost یا یکی از پایگاه‌های داده به منظور تجزیه و تحلیل بارگذاری کرد، می‌فرستد.

حسگر‌ها و نرم‌افزار‌ها به راحتی قابل شخصی‌سازی هستند و به مشتریان امکان استفاده از آن را برای نیاز‌های خاص خود را می‌دهند.

انسان چه زمانی در مریخ ساکن می‌شود؟

برخلاف گرد و غبار روی زمین، گرد و غبار ماه به همه چیز می‌چسبد. "هریسون اشمیت" یکی از فضانوردان ماموریت آپولو واکنش خود را در برابر این ماده همانند "رینیت آلرژیک قمری"که باعث عطسه، آبریزش چشم و گلو درد می‌شود، تشبیه کرد. گرچه در نهایت علائم از بین رفت، اما نگرانی برای سلامتی انسان هنوز وجود دارد.

در حال حاضر ۱۵ ایالت از Canary-S در صنایع مختلف استفاده می‌کنند. حال، محققان قصد دارند از این حسگر برای اندازه‌گیری کیفیت هوا استفاده کنند.

"چارلز لوش"، مدیر ارشد رشد و سیاست‌گذاری این پروژه گفت: صنعت نفت و گاز می‌تواند از این حسگر برای اندازه‌گیری موثر بودن کنترل‌های محیطی خود نیز استفاده کند.

این برنامه بخشی از برنامه "NextSTEP" ناسا است.

منبع: ایسنا
برچسب ها: علم و فناوری
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
پرطرفدارترین ها