تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام کرد

ممنوعیت سفر بین استانی از ۱۲ تا ۱۷ خرداد + مبلغ جرایم

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا از ممنوعیت سفر بین استانی همزمان با تعطیلات نیمه خردادماه و برقراری جرایم ۵۰۰ هزار تا یک میلیون تومانی برای تخلفات در این خصوص خبر داد.

کد خبر: ۹۳۴۱۲
۱۱:۲۷ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۰

دکتر علیرضا رئیسی ممنوعیت سفر بین استانی

دیدارنیوز ـ دکتر علیرضا رییسی درباره مصوبات جلسه امروز ستاد ملی مقابله با کرونا که با حضور رییس جمهور و دیگر اعضا برگزار شد، گفت: مصوبه‌ای که امروز در ستاد ملی مورد تایید قرار گرفت مربوط به ممنوعیت سفر بین استانی از ساعت ۱۲ ظهر روز چهارشنبه همین هفته تا ۱۲ ظهر دوشنبه ۱۷ خرداد ماه است؛ بنابراین سفر در این بازه زمانی ممنوع است.

وی گفت: به دنبال ممنوعیت تردد بین استانی اتخاذ شده، جرایم یک میلیونی برای تردد در شهر‌های قرمز و ۵۰۰هزار تومانی برای شهر‌های نارنجی و زرد برقرار است.

رییسی تاکید کرد: این ممنوعیت بین همه استان‌ها بدون توجه به رنگ بندی شهر‌ها است.

رییسی گفت: امروز جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با ریاست رییس جمهور و حضور همه اعضا برگزار شد و مروری داشتیم بر وضعیت بیماری در سطح دنیا. متاسفانه تعداد مرگ و میر‌های ناشی از کرونا در هندوستان با سرعت بالایی دارد دارد افزایش می‌یابد و میزان موارد ابتلا در این کشور نیز همچنان بالاست. کشور انگلستان موج ویروس جهش یافته انگلیسی را پشت سر گذاشته و مجددا در اکثر شهر‌های این کشور بحث ویروس جهش یافته هندی وجود دارد و این ویروس دارد جایگزین می‌شود. اما این جایگزین شدن ویروس جهش یافته هندی نکته مهمی است و سوش غالب، دیگر ویروس انگلیسی نیست و ویروس هندی جایگزین سوش انگلیسی شده است. اما با توجه به اینکه در انگلستان حجم واکسیناسیون بالا رفته و علیرغم درگیری با ویروس هندی، اما میزان مرگ و میر ناشی از بیماری بالا نرفته است و این نشان دهنده تاثیر واکسیناسیون است که البته نکته امیدبخشی است.

وی درباره وضعیت بیماری در ایران نیز گفت: در کشور خودمان و در اکثر استان‌ها خوشبختانه همچنان روند نزولی بیماری را طی می‌کنند و میزان مرگ و میر ناشی از بیماری دارد کاهش می‌یابد. اما نکته مهم آن است که در برخی استان‌ها به بویژه جنوب و جنوب شرق کشور مواردی از افزایش بیماری در برخی شهر‌ها را داریم مشاهده می‌کنیم که نشان می‌دهد باید در آن مناطق منتظر باشیم و سریع‌تر عمل کنیم و حواس‌مان باشد اگر کوچک‌ترین غفلتی صورت گیرد سوش جدید هندی می‌تواند اکثر شهر‌ها را درگیر کند و این موضوع هشدار است.

منبع: ایسنا
برچسب ها: ممنوعیت تردد
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر