تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...

ایران عجله‌ای برای توافق ناقص در مذاکرات برجام ندارد

رئیس دفتر مطبوعاتی نمایندگی دائمی ایران در سازمان ملل در گفت و گویی مواضع کشورمان را درباره روند فعلی مذاکرات احیای توافق هسته ای در وین بیان کرد.

کد خبر: ۹۳۲۱۹
۱۱:۰۹ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۰

ایران عجله‌ای برای توافق ناقص در مذاکرات برجام ندارد

دیدارنیوز - به نقل از نشریه نیوزویک، شاهرخ ناظمی رئیس دفتر مطبوعاتی نمایندگی دائمی ایران در نیویورک، درباره احیای توافق هسته ای[برجام] و مذاکرات اخیر پیرامون آن در وین به نیوزویک گفت: ما می‌خواهیم به توافقی خوبی درباره اقداماتی برسیم که آمریکا باید برای بازگشت به برجام انجام دهد. برای انجام دادن این، عجله‌ای نداریم که روی موارد ناقص توافق کنیم. 

ناظمی درباره نظرات برخی تحلیل گران مبنی بر این که ممکن است انتخابات ریاست جمهوری ایران که در خرداد ماه برگزار خواهد شد، تاثیراتی بر روند مذاکرات احیای برجام بگذارد، این موضوع را نفی کرده و گفت: نتیجه انتخابات ریاست جمهوری در ایران ارتباطی به مذاکرات ادامه دار وین ندارد. 

او اظهار کرد که این عملکرد واشنگتن خواهد  بود که چگونگی روند مذاکرات را تعیین خواهد کرد. 
رئیس دفتر مطبوعاتی نمایندگی ایران در سازمان ملل در این باره بیان کرد: رفتار آمریکا و آمادگی آن برای عبور از سیاست های شکست خورده گذشته، بیش ترین کمک را به موفقیت آمیز بودن مذاکرات خواهد کرد. 

او افزود: اتفاق نظری جمعی در نظام ایران درباره رویکرد ما نسبت به برجام وجود دارد. 
ناظمی در آخر گفت: همان طور که بارها گفته ایم، به محض این که آمریکا تحریم هایش را طبق تعهداتش در برجام لغو کند و این کاملا راستی آزمایی شود، ایران فورا به تعهدات برجامی اش باز می گردد. 

بر اساس این گزارش، اظهارات رئیس دفتر مطبوعاتی نمایندگی کشورمان در سازمان ملل در پی این مطرح می گردد که هفته های اخیر، مذاکرات کمیسیون مشترک برجام در راستای احیای توافق هسته ای از طریق بازگشت دو جانبه تهران - واشنگتن به توافق هسته ای در وین برقرار بوده است. 
در این مذاکرات روند لغو تحریم ها علیه ایران از سوی آمریکا و اقدامات ایران برای بازگردانی اقدامات جبرانی هسته‌ای به حالت اولیه، مورد بررسی قرار می گیرد. 
دولت آمریکا در سال ۲۰۱۸ از توافق هسته ای خارج شده و تحریم های متعددی را افزون بر بازگردانی تحریم های پیشین علیه ایران اعمال کرد.
ایران خواستار لغو تمامی این تحریم ها و راستی آزمایی آن برای بازگشت به اجرای کامل تعهدات داوطلبانه اش در توافق هسته ای می‌باشد که در واکنش به خروج آمریکا از توافق و متحمل شدن تحریم ها آن ها را طی یک سال و نیم گذشته کاهش داده بود.


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر