تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

بیشترین بیمه شدگان شاغل تامین اجتماعی چه کسانی هستند؟

بررسی آمار بیمه شدگان اصلی تامین اجتماعی در ۹ ماهه سال گذشته نشان می‌دهد که کارگران ساختمانی، رانندگان و بیمه شدگان اجباری بیشترین بیمه شدگان شاغل را به خود اختصاص داده اند.

کد خبر: ۹۲۹۰۹
۱۷:۰۶ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۰

یمه شدگان شاغل تامین اجتماعی چه کسانی هستند؟

دیدارنیوز ـ توسعه و تعمیم نظام رفاه و تامین اجتماعی و همچنین غلبه بر مخاطرات ناشی از بیماری، از کار افتادگی و کهولت سن، بیکاری و نظایر آن همواره برای هر جامعه‌ای به ویژه افراد شاغل، حیاتی است و سازمان تامین اجتماعی و صندوق بازنشستگی کشور به عنوان سازمان‌های بیمه گر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ارائه این ماموریت اثرگذارند.

یکی از وظایف وزارت کار، علاوه بر اجرای سیاست‌های اشتغال، حمایت از نیرو‌های کار شاغل است و بر همین اساس بررسی وضع بیمه شدگان شاغل و سهم آن‌ها از کل شاغلان کشور حایز اهمیت است.

مرکز آمار و اطلاعات راهبردی وزارت کار در گزارشی به موضوع بررسی وضعیت بیمه شدگان شاغل پرداخته است؛ به موجب این گزارش، آمار بیمه شدگان اصلی سازمان تامین اجتماعی در ۹ ماهه سال گذشته نشان می‌دهد که بیش از ۸۸.۹ درصد افراد بیمه شده را بیمه شدگان شاغل تشکیل می‌دهند.

در واقع بیمه شدگان اصلی ۳۹.۱ درصد از کل بیمه شدگان تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی را شامل می‌شود که سهم بیمه شدگان شاغل ۳۴.۷ درصد است.

با توجه به نتایج طرح آمارگیری نیروی کار در ۹ ماهه سال ۱۳۹۹ تعداد شاغلین برای جمعیت ۱۵ ساله و بیشتر بیش از ۲۳ میلیون نفر گزارش شده است بنابراین سهم بیمه شده شاغل از شاغلین کل کشور ۵۹.۸ درصد است که این سهم طی ۹ ماهه سال گذشته نسبت به مدت مشابه گذشته رشد ۳.۴ درصدی داشته است.

بررسی وضعیت بیمه شدگان شاغل تامین اجتماعی همچنین نشان می‌دهد که بیشترین بیمه شدگان تامین اجتماعی مربوط به بیمه شدگان اجباری، رانندگان، کارگران ساختمانی و پس از آن حرف و مشاغل آزاد است.

آمار بیمه شدگان شاغل سازمان تامین اجتماعی در ۹ ماهه ۱۳۹۹ نسبت به سال ۱۳۹۶ افزایش یافته که در حرف و مشاغل آزاد شاغل و کارفرمایان صنفی بیشترین نمود را داشته و این تغییرات در کارگران ساختمانی، رانندگان، بافندگان و باربران، خادمین مساجد و مربیان مهد‌های کودک با کاهش همراه بوده است.

بیمه شدگان شاغل تامین اجتماعی چه کسانی هستند؟

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی