تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
سخنگوی حزب اعتماد ملی

تاکنون در جبهه اصلاحات بحثی در مورد لاریجانی صورت نگرفته است

اسماعیل گرامی مقدم سخنگوی حزب اعتماد ملی در گفتگویی اعلام کرد که تاکنون بحثی در مورد علی لاریجانی در جبهه اصلاحات مطرح نشده است و این جبهه بر نامزدهای اصلاح‌طلب متمرکز بوده است.

کد خبر: ۹۲۴۶۱
۱۰:۴۷ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۰

تاکنون در جبهه اصلاحات بحثی در مورد لاریجانی صورت نگرفته است

دیدارنیوز: سخنگوی حزب اعتماد ملی گفت: تاکنون در جبهه اصلاحات ایران در خصوص حمایت از آقای لاریجانی بحثی نشده است و بحث ما روی نامزد‌های اصلاح طلب است بنابراین حتماً جبهه اصلاحات ایران از نامزد‌های اصلاح‌طلب حمایت خواهد کرد.

اسماعیل گرامی‌مقدم در گفتگو با خبرنگار ایلنا، درخصوص فضای انتخاباتی کشور، اظهار داشت: با نزدیک شدن به زمان اعلام نتیجه بررسی صلاحیت‌ها توسط شورای نگهبان، رقابت‌ها داغ‌تر می‌شود.

وی افزود: از هر دو جریان شخصیت‌های محترم و با سابقه‌ای برای انتخابات ثبت نام کردند که شرایط ریاست جمهوری را دارند و به نظر من تا زمانی که شورای نگهبان اعلام نظر نکند، ما هیچ چگونه پیش‌بینی نمی‌توانیم داشته باشیم.

سخنگوی حزب اعتماد ملی گفت: در مجموع به نظر می‌رسد رقابت بین آقای رئیسی، محسن رضایی، علی لاریجانی، پزشکیان و جهانگیری به صورت جدی مطرح است البته تمامی این موضوعات در حد گمانه‌زنی است؛ امیدواریم با اعلام نظر شورای نگهبان نیرو‌ها شفاف‌تر شود.

گرامی‌مقدم در خصوص حمایت اصلاح‌طلبان از علی لاریجانی بیان کرد: تاکنون در جبهه اصلاحات ایران در خصوص حمایت از آقای لاریجانی بحثی نشده است و بحث ما روی نامزد‌های اصلاح‌طلب است بنابراین حتماً جبهه اصلاحات ایران از نامزد‌های اصلاح‌طلب حمایت خواهد کرد.

وی گفت: از ماه‌ها پیش برخی از مسئولان برای تبلیغات انتخابات کار می‌کردند و این موضوع روشن بود. در مورد آقای رئیسی معتقد هستم که بهتر بود ایشان در دستگاه قضا بماند، چون در خصوص مبارزه با فساد ایشان منشاء خیر بودند و شخصیت و سوابق ایشان با قوه قضاییه مرتبط بود. از رأی نیاوردن آقای رئیسی نگران هستم؛ در صورتی که ایشان رأی کافی را کسب نکنند، چه کسی جای ایشان قرار خواهد گرفت؟ اصلاحات و تحولات اساسی در قوه قضاییه تازه آغاز شده بود. برای من به عنوان یک شهروند قابل قبول نیست که چرا رئیس یک قوه با وجود اینکه مدت زیادی از عمر ریاست خود را نگذرانده است، به دنبال ریاست قوه‌ای دیگر است؟

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با بیان اینکه شورای نگهبان باید با افرادی که به واسطه مسئولیتشان، کار تبلیغاتی می‌کنند برخورد کند، افزود: اگر یک نامزد اصلاح‌طلب، سر سوزنی پای خود را فراتر از قانون بگذارد، شورای نگهبان با آنان برخورد خواهد کرد، اما شاهد هستیم که با هیچ یک از اصولگرایان برخورد قانونی نمی‌شود. اصولگرایان اطمینان خاطر دارند که تأیید صلاحیت می‌شوند همچنین با تبلیغات غیرقانونی آن‌ها نیز برخورد نمی‌شود.

وی در خصوص آخرین فعالیت‌های حزب اعتماد ملی نیز گفت: منتظر هستیم شورای نگهبان اعلام نظر کند؛ در جبهه اصلاحات فعال هستیم و نظر خواهیم داد. همچنین برخی از دوستان حزب اعتماد ملی در ستاد‌ها مشغول فعالیت هستند. برای انتخابات شورا‌ها نیز زمانی که بررسی نامزد‌ها به پایان رسید، کسانی که مورد تأیید حزب هستند را به جبهه اصلاحات ایران معرفی خواهیم کرد.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی