تیتر امروز

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...
سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟
ویژه برنامه نوروزی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی؛ بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ (قسمت چهارم)

سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟

این چهارمین قسمت از ویژه برنامه نوروزی ۱۴۰۴ دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی است که به بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ می‌پردازد. در این برنامه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید آمریکا و سقوط بشار...

سرانجام موشک فضایی چین؛ سقوط در اقیانوس هند

سازمان ملی هوا- فضای چین اعلام کرد، بقایای موشک Long March ۵ B چین ساعت ۱۰:۲۴ صبح امروز به وقت پکن وارد جو زمین شده و در اقیانوس هند سقوط کرده است.

کد خبر: ۹۰۴۳۶
۰۹:۲۷ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۰

سقوط موشک فضایی چیندر اقیانوس هند

دیدارنیوز ـ بر اساس اعلام این سازمان بیشتر بقایای موشک در هنگام ورود به جو زمین سوخته است.

آژانس فضایی چین اعلام کرد که بقایای باقیمانده این موشک در اقیانوس هند، در مکانی نزدیک به ۷۲.۴۷ درجه طول شرقی، ۲.۶۵ درجه عرض شمالی سقوط کرده است.

گزارش‌های رسانه‌ای حاکی است این سفینه با ۱۸ تن وزن یکی از بزرگترین سفینه‌هایی است که در چند دهه گذشته بدون این که هدایت و کنترل شود به جو زمین وارد شده است به همین دلیل باعث ایجاد نگرانی در میان مردم شده بود.

«لانگ مارچ ۵ ب» یک موشک حامل است که چین برای به فضا فرستادن بخش‌هایی از یک ایستگاه فضایی در دست ساخت استفاده کرد این موشک ماه گذشته قسمت اصلی این ایستگاه را به فضا برد.

قطر بخش اصلی بدنه این موشک ۵ و طول آن ۳۳ متر بود و از لحاظ وزن و اندازه به مراتب کوچکتر از کابین ذخیره بیرونی شاتل فضایی آمریکا با قطر ۸.۴ و طول ۴۷ متر است که از سال ۱۹۸۱ تا ۲۰۱۱ میلادی ۱۳۵ بار به فضا پرتاب شده است.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی