تیتر امروز

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...

خبر خوش وزیر آموزش و پرورش درباره جمع‌آوری مدارس خشت و گِلی

وزیر آموزش و پرورش از جمع‌آوری مدارس با سازه خشت و گل خبر داد این در حالی است که در سال ۹۷ تعداد هزار مدرسه خشت و گلی داشته‌ایم.

کد خبر: ۹۰۱۱۶
۱۳:۲۴ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۰

وزیر آموزش و پرورش جمع‌آوری مدارس خشت و گِلی

دیدارنیوز ـ محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در آیین افتتاح بیش از هزار کلاس درس که به صورت ویدئو کنفرانس و با حضور رییس‌جمهوری برگزار شد، گفت: در دولت تدبیر و امید هر روز ۲۸ کلاس درس تاسیس شد و ۱۶ هزار فضای آموزشی با ۸۱ هزار و ۵۰۰ کلاس درس به بهره‌برداری رسید. همچنین بودجه عمرانی کشور برای مدرسه‌سازی در سال ۹۹ افزایش ۷.۵ برابری داشت.

حاجی میرزایی ادامه داد: از سوی دیگر، ۱۰.۵ درصد از تعداد مدارس نیازمند به تخریب و بازسازی کاسته شد و در ۵ سال اخیر این تعداد از ۳۰ درصد کل مدارس به ۱۹.۵ درصد کاهش یافت.

وی با اشاره به ۲ برابر شدن کلاس‌های درس در فاصله سال‌های ۹۲ تا ۹۹ افزود: متوسط سرانه آموزشی به ازای هر دانش‌آموزش از چهار و هشت دهم در سال ۹۲ به پنج و دو دهم در سال ۹۹ افزایش یافته است.

وزیر آموزش و پرورش همچنین اعلام کرد که تعداد جمعیت دانش‌آموزی همه ساله افزایش دارد و با ۸۰۰ هزار افزایش تعداد دانش‌آموز روبرو بودیم.

وی در ادامه به مشارکت خیرین در مدرسه‌سازی اشاره کرد و گفت: اعتبارات از ۵۵۰ میلیون تومان در سال ۹۲ به ۳۰ هزار میلیارد تومان در سال ۹۹ افزایش پیدا کرد و میزان اعتبارات دولتی در فاصله سال‌های ۹۲ تا ۹۹، ۱۰ برابر شده است.

حاجی میرزایی درباره مشارکت مردم در طرح آجر به آجر توضیح داد: سال گذشته طرح آجر به آجر را برای مشارکت عمومی طراحی کردیم و تاکنون بیش از یک میلیون نفر از مردم با آورده‌های اندک به این نهضت بزرگ پیوستند.

وی همچنین اعلام کرد که در این دولت همه بخاری‌های نفتی در مناطقی که دارای زیرساخت گاز بود، جمع‌آوری و ۲۷۶ هزار کلاس به سیستم گرمایشی استاندارد مجهز شد.

به گفته وزیر آموزش و پرورش، هر روز ۸۹ کلاس از نظر سیستم گرمایشی ایمن و همه مدارش خشت و گلی جمع شد این در حالی است که در سال ۹۷ تعداد هزار مدرسه خشت و گلی داشتیم.

حاجی میرزایی گفت: امروز همه مدارس خشت و گلی با مدارس ایمن جایگزین شده است.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر