تیتر امروز

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
با توجه به مصوبه تعطیلی آرامستان‌ها

برای زنده ماندن، به آرامستان نروید

شهردار زنجان گفت: اعمال محدودیت در آرامستان‌ها فقط با همکاری مردم امکان‌پذیر است.

کد خبر: ۸۹۰۳۰
۰۹:۳۴ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۰

 به آرامستان نروید

دیدارنیوز ـ حبیب‌الله ملایی‌یگانه با اشاره به تعطیلی آرامستان‌ها، اظهار کرد: آرامستان‌ها مکانی عمومی بوده و وقتی مصوبه‌ای در رابطه با اماکن عمومی اعلام می‌شود، از جانب همه اقشار جامعه، لازم‌الاجرا است.

وی با بیان اینکه تعطیلی آرامستان‌ها مصوب ستاد کرونا است، افزود: با وجود این مصوبه، شاهد آن هستیم که در برخی از مراسم تشییع و سایر برنامه‌ها، جمعیت بسیاری از اقوام متوفی حضور داشته و جمعیت زیادی تجمع کرده و در برخی موارد پروتکل‌ها را رعایت نمی‌کنند.

این مسئول با بیان اینکه در روز‌های اخیر اطلاع‌رسانی‌ها نتیجه‌بخش بوده و میزان حضور مردم کمرنگ شده است، ولی هنوز هم شاهد تجمعات هستیم، ادامه داد: محدودیت‌هایی برای ورود از جانب سازمان آرامستان‌ها ایجاد شد، ولی متاسفانه درب و حصار‌ها شکسته شده و پس بسته شدن راه‌های منتهی به آرامستان، مردم در سمت دیگر جاده توقف کرده و عرض جاده را رد می‌کردند که خطر جدی برای جان شهروندان بود.

ملایی‌یگانه خاطرنشان کرد: پنج‌شنبه هفته گذشته، پلیس ۲۰۰ مورد جریمه در محل آرامستان ثبت کرد، ولی متاسفانه حتی این مسئله نیز بازدارنده نیست و برای اعمال محدودیت‌ها نمی‌توان به مرز درگیری با مردم رسید، زیرا افرادی که به این محل مراجعه می‌کنند، عزیزی را از دست داده و حال روحی مناسبی ندارند. با این حال تاکید داریم اعمال محدودیت‌ها فقط با همکاری مردم امکان‌پذیر است.

شهردار زنجان تصریح کرد: به دنبال آن هستیم که حضور و تجمع شهروندان در آرامستان‌ها به حداقل برسد و حضور افراد با رعایت حداکثر پروتکل‌های بهداشتی باشد که بی‌تردید اطلاع‌رسانی در این زمینه تاثیر بسزایی دارد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: آرامستان
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
پرطرفدارترین ها