تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

هزینه درمان کرونا چقدر آب می‌خورد؟

سخنگوی وزارت بهداشت هزینه درمان بیماران مبتلا به کرونا و سهم بیمه‌ها از این هزینه‌ها را اعلام کرد.

کد خبر: ۸۸۹۱۵
۱۲:۵۰ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰

هزینه درمان کرونا

دیدارنیوز ـ دکتر سیما سادات لاری درباره هزینه درمان بیماران کرونایی، گفت: میزان پرداختی بیمه شدگانی که مبتلا به ویروس کرونا می‌شوند هیچ تغییری نکرده و بیمه‌ها ۹۰ درصد از هزینه‌های بخش بستری و ۷۰ درصد از هزینه‌های بخش سرپایی را پرداخت می‌کنند.

وی افزود: همچنین سازمان بیمه سلامت در بخش خصوصی نیز همین میزان را با تعرفه دولتی پرداخت می‌کند. در نتیجه میزان پرداختی بیماران مبتلا به ویروس کرونا در بخش بستری ۱۰ درصد و بخش سرپایی ۳۰ درصد است.

لاری ادامه داد: همچنین در مورد داروی رمدسیویر در حوزه درمان سرپایی در کلینیک‌های بیمارستانی و با تشکیل پرونده بستری، پوشش ۹۰ درصدی از طرف بیمه سلامت داده می‌شود.

وی با بیان اینکه سازمان بیمه سلامت تاکنون حدود دو هزار میلیارد تومان در بخش‌های بستری، سرپایی و دارویی برای بیماران مبتلا به کرونا هزینه کرده است، گفت: هر بیمار مبتلا به کرونا به طور متوسط بین ۶.۵ تا ۸ میلیون تومان در بخش دولتی هزینه دارد که ۹۰ درصد آن در بخش بستری توسط بیمه پرداخت می‌شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی