تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

مدت زمان قرنطینه پرسپولیس مشخص شد

پرسپولیسی‌ها در بازگشت از هند احتمالا یک هفته به قرنطینه خواهند رفت.

کد خبر: ۸۸۷۳۰
۱۲:۵۶ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰

پرسپولیس آسیا

دیدارنیوز - مسئول کمیته براگزاری مسابقات لیگ برتر توضیحاتی در خصوص مدت زمان قرنطینه تیم‌های حاضر در لیگ قهرمانان آسیا و به خصوص پرسپولیس ارائه کرد. سهیل مهدی در خصوص بحث قرنطینه کاروان پرسپولیس در بازگشت به ایران از هند گفت: به واسطه تقارن شب‌های قدر با بازگشت کاروان، برنامه ریزی برای این ایام نداشتیم. درخواست کرده ایم تیم پزشکی ستاد مقابله با کرونا این قضیه را تحت نظر بگیرند. به هر حال، دستور وزارت بهداشت کشور است و ما هیچگاه از خط قرمز‌های وزارت بهداشت عبور نکرده و نخواهیم کرد.

وی افزود: امیدوارم تقدم و تأخری در برنامه مان صورت نگیرد. اگر بتوانند زودتر تیم را آزاد کنند و با تست‌های پی در پی و با روش‌های پزشکی کمک‌مان کنند، خوشحالتر می‌شویم. اگر هم نشد، تابع نظرات وزارت بهداشت هستیم.

سرپرست کمیته مسابقات سازمان لیگ خاطرنشان کرد: طبق دستورالعمل وزارت ورزش که از طرف وزارت بهداشت ابلاغ شده، با تست‌هایی که صورت می‌گیرد، کاروان نهایتاً یک هفته در قرنطینه خواهد بود.

مهدی در ادامه گفتگو با برنامه از فوتبال چه خبر رادیو ورزش در پاسخ به اینکه آیا قرنطینه شامل تمرینات هم می‌شود، عنوان کرد: این اختیار خود باشگاه است که از یک هفته چگونه استفاده کند. فرقی نمی‌کند. اگر قرنطینه هم نداشتیم، این مدت فاصله تا مسابقه بعدی وجود داشت.

وی با اشاره به تعداد زیاد بازی عقب افتاده، درباره تاریخ دقیق برگزاری این مسابقات اظهار کرد: اکنون ۴ دیدار معوقه جام حذفی برای ۴ نماینده کشورمان در آسیا داریم و تاریخ‌ها مشخص است. البته احتمالاً تغییر برنامه‌ای هم از تیم ملی خواهیم داشتیم و منتظر این تغییرات هستیم.

سرپرست کمیته مسابقات سازمان لیگ تصریح کرد: ۳، ۴ هفته آخر باید بازی‌ها همزمان باشد و اردوی تیم ملی از همه مهمتر است که از چه تاریخی شروع می‌شود. این اردو تا ۲۵ خرداد ادامه دارد و ۲۸ خرداد انتخابات ریاست جمهوری را خواهیم داشت. قاعدتاً ما تا ۳۰ خرداد نمی‌توانیم دیدار‌ها را شروع کنیم و این موارد تنش‌های بیرونی است که به جدول مسابقات تحمیل می‌شود و دست ما نیست.

منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر