تیتر امروز

لازم نیست خواص جایی بروند
افاضات اضافه

لازم نیست خواص جایی بروند

عوام الملک در نامه‌ای به حضرت مسعود نوشت: بر خلاف تبلیغات برخی از این رسانه‌های بیگانه وابسته، لازم هم نیست خواص جایی بروند. ما عوام خودمان داریم می‌رویم. داریم کم می‌شویم. داریم خودمان را می‌کشیم...
«کلینیک ترک بی‌حجابی» بازی با اعصاب جامعه!/ تابوی مذاکره تهران و واشنگتن شکسته می‌شود؟/ کادر درمان و دیوار کوتاه ناامنی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

«کلینیک ترک بی‌حجابی» بازی با اعصاب جامعه!/ تابوی مذاکره تهران و واشنگتن شکسته می‌شود؟/ کادر درمان و دیوار کوتاه ناامنی!

این چهل و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیباکلام: بین مسئولان و واقعیات، دیوار وجود دارد!/ بخارایی: می‌خواهی به آمریکا احترام بگذاری؟! پس به تبع آن، باید به اسرائیل هم احترام بگذاری!
بررسی عواقب جنگ ایران با اسرائیل در بستر ریاست جمهوری ترامپ در نشست اندیشکده سیمرغ باریخ

زیباکلام: بین مسئولان و واقعیات، دیوار وجود دارد!/ بخارایی: می‌خواهی به آمریکا احترام بگذاری؟! پس به تبع آن، باید به اسرائیل هم احترام بگذاری!

روز یکشنبه ۲۰ آبان ماه، نشست اندیشکده سیمرغ باریخ با موضوع عواقب جنگ جمهوری اسلامی با اسرائیل در بستر ریاست جمهوری ترامپ، برگزار شد و نام‌های آشنا از جمله صادق زیباکلام، احمد بخارایی و مهدی مطهرنیا...
در بهار ۱۴۰۰؛

۵ پرونده میراث جهانی به یونسکو ارسال شد

۵ پرونده مهرگان، عود، یلدا، ترکمن دوزی و ابریشم ریسی چند روز پیش برای ثبت در فهرست میراث جهانی راهی یونسکو شدند تا در سال ۲۰۲۲ مورد بررسی قرار گیرند.

کد خبر: ۸۸۶۲۵
۰۸:۵۳ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰

 پرونده میراث جهانی یونسکو

دیدارنیوز ـ پرونده‌های «جشن مهرگان» به‌صورت مشترک با تاجیکستان در اجلاس میراث ناملموس آذرماه سال گذشته ریفر شد. کارشناسان یونسکو درباره این پرونده ابهاماتی داشتند. از جمله اینکه چطور این جشن در کشور‌های دیگر برگزار می‌شود و در جایی مانند تاجیکستان به آن مفصل پرداخته می‌شود و چه تفاوت‌هایی بین کشور‌ها در برگزاری آن وجود دارد. ایران امسال به این پرسش‌ها پاسخ داد تا بار دیگر این پرونده برای ثبت جهانی مورد بررسی قرار گیرد.

پرونده مشترک دیگر ایران «هنر ساختن و نواختن عود» به‌صورت مشترک با سوریه بود که این پرونده نیز با همین سوالات و دلایل، ریفر شده بود بنابراین با پاسخگویی به این ابهامات دومین پرونده‌ای بود که ایران آن را به یونسکو فرستاد.

پرونده سوم نیز مربوط به آئین یلداست که این پرونده دو سال نتوانست به عنوان سهمیه ملی، جهانی شود به همین دلیل قرار شد به صورت پرونده چند ملیتی و مشترک با کشور افغانستان، به شورای ثبت یونسکو فرستاده شود.

پرونده ترکمن دوزی نیز به عنوان پرونده چهارم مشترک با ترکمنستان ارسال شد چرا که ترکمن دوزی در شهر‌های شمال شرقی کشور بسیار رایج و دارای اشتراکات زیادی با ترکمنستان است.

اما نوغان داری یا ابریشم ریسی نیز عنوان پرونده پنجمی است که قرار شده مشترک با کشور ترکیه، افغانستان، آذربایجان، ترکمنستان، تاجیکستان، ازبکستان در سال ۲۰۲۲ مورد بررسی قرار گیرد.

این پرونده‌ها آذرماه ۱۴۰۰ در شانزدهمین اجلاس کمیته میراث ناملموس که قرار است در سریلانکا برگزار شود، مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی