تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

با آلبرت اینشتین صحبت کنید!

دانشمندان هوش مصنوعی آلبرت اینشتین را ایجاد کرده‌اند که می‌تواند با طرفداران صحبت کند و به سوالات آن‌ها پیرامون نظریه‌هایش پاسخ دهد.

کد خبر: ۸۷۵۵۵
۱۹:۱۹ - ۳۱ فروردين ۱۴۰۰

آلبرت اینشتین

دیدارنیوز ـ به نقل از دیلی میل، آلبرت اینشتین فیزیکدان فقید با یک پلتفرم انسانی دیجیتالی که نگاه و صدای این دانشمند معروف را بازآفرینی کرده، دوباره زنده شده است.

نسخه دیجیتالی کاملاً با لهجه آلمانی و با لحنی نرم و دوستانه صحبت می‌کند و با همان رفتار شوخ طبعی خشک که گفته شده اینشتین واقعی داشته، برنامه‌ریزی شده است.

کاربران می‌توانند در مسابقه‌های روزانه شرکت کنند و از این شخصیت مبتنی بر هوش مصنوعی درباره علم، زندگی و کار او سوال کنند. اینشتین به دلیل کار در رشته فیزیک به ویژه برای نظریه نسبیت که درک افراد درباره فضا زمان، گرانش و جهان را تغییر داد، مشهور است.

این نوآوری توسط شرکت "UneeQ" ایجاد شده و انتشار آن همزمان با صدمین سالگرد جایزه نوبل فیزیک اینشتین بوده است. این دانشمند مبتنی بر هوش مصنوعی می‌تواند دانش افراد را در مورد موضوعات مختلف از طریق مسابقه خود آزمایش کند یا آن‌ها می‌توانند در مورد کار و تحقیق زندگی وی گفتگوی شخصی داشته باشند.

 آلبرت اینشتین

اینشتین دیجیتال در پاسخ به این سوال که آیا سفر در زمان روزی امکانپذیر خواهد بود، گفت: از لحاظ تئوری، بله. روزی خواهیم فهمید که سفر در زمان چگونه کار می‌کند. با این حال برای انجام این کار به یک ماشین زمان به اندازه خورشید نیاز خواهد بود بنابراین فکر نمی‌کنم به این زودی‌ها باشد.

اگرچه این فناوری سرگرم کننده است، اما به گفته شرکت سازنده این فناوری همچنین به منظور ایجاد فضایی دوستانه برای بیشتر کسانی که از انزوا و تنهایی در طول یک سال گذشته رنج می‌برند طراحی شده است.

"دنی تومست" (Danny Tomsett)، مدیر عامل UneeQ گفت: سلامت روان از مشکلات مهم جامعه امروز است که کووید-۱۹ آن‌ها را به شدت تشدید کرده است ما به طور فعال در جستجوی راهی نوین برای حل این مشکلات هستیم.

منبع: ایسنا
برچسب ها: فناوری نوین
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی