تیتر امروز

ابهام در آتش‌بس ۲۱ روزه لبنان/ ترامپ، ایران را تهدید به حمله کرد/ پیشنهاد پزشکیان برای آینده فلسطین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابهام در آتش‌بس ۲۱ روزه لبنان/ ترامپ، ایران را تهدید به حمله کرد/ پیشنهاد پزشکیان برای آینده فلسطین

این سی‌ و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
توسعه اقتصادی بدون توجه به منابع و توسعه اجتماعی محکوم به شکست است/ چطور می‌توان اقتصادی پایدار داشت و همزمان رشد اقتصادی را حفظ کرد؟
امیر عسگری اقتصاددان در گفت و گو با دیدار اقتصادی

توسعه اقتصادی بدون توجه به منابع و توسعه اجتماعی محکوم به شکست است/ چطور می‌توان اقتصادی پایدار داشت و همزمان رشد اقتصادی را حفظ کرد؟

برنامه گفت و گوی اقتصادی میزبان دکتر امیر عسگری عضو هیات علمی دانشگاه تهران و پژوهشگر نوآوری اجتماعی و توسعه پایدار و از چهره‌های علمی کشور بود.
ابوالحسن طالقانی: «کتاب‌های کتابخانه طالقانی را چرا به بیرون می‌فروشید؟ به خود ما بفروشید!»
گفت و گوی دیدار با پسر مرحوم آیت الله طالقانی

ابوالحسن طالقانی: «کتاب‌های کتابخانه طالقانی را چرا به بیرون می‌فروشید؟ به خود ما بفروشید!»

چند روز پیش دیدارنیوز گزارش میدانی از وضعیت خانه مرحوم آیت الله طالقانی که در اختیار شهرداری بوده ، منتشر کرد حالا گفت و گویی با پسر آن مرحوم داشتیم که می خوانید.

تقدیر صندوق بین المللی پول از پیشرفت اقتصاد دیجیتال چین

مدیرعامل صندوق بین المللی پول تاکید کرد که چین پیشرفت‌های چشمگیر و بزرگی در ایجاد تحول و تغییر شکل اقتصاد خود به سمت فناوری داشته و به الگویی برای کشور‌های دیگر تبدیل شده است.

کد خبر: ۸۷۵۵۲
۱۵:۵۰ - ۳۱ فروردين ۱۴۰۰

چین ارز دیجیتال

دیدارنیوز ـ به گزارش شینهوا، «کریستالینا جورجیوا» روز سه شنبه در مجمع آسیایی «بوآئو» در جنوب چین به بیان سه تغییر چشمگیر جهانی پرداخت که این تغییرات شامل تحولات دیجیتالی که در جریان پاندمی و همه گیری بیماری کووید-۱۹ سرعت گرفته است نیز می‌شد.

وی با تاکید بر اینکه دولت‌ها باید سرمایه گذاری‌های هوشمندانه و گسترده عمومی را به ویژه در حوزه مهارت‌ها و زیرساخت‌های دیجیتالی برای ایجاد نیروی کاری قرن بیست و یکم انجام دهند، گفت: تازه‌ترین پیش بینی انجام شده توسط صندوق بین المللی پول حاکی از رشد ۶ درصدی اقتصاد جهان در سال جاری میلادی و رشد ۴.۴ درصدی اقتصاد دنیا در سال ۲۰۲۲ میلادی به لطف مداخلات خارق العاده صورت گرفته از سوی دولت‌ها و همچنین چشم انداز گسترش روند واکسیناسیون علیه کرونا است.

دومین تغییر عمده جهانی بر اساس اظهارات این مسئول صندوق بین المللی پول، تغییر از رکود عمیق به سمت احیا و بهبود شرایط اقتصادی عنوان شد. جورجیوا در عین حال تاکید کرد که این احیای اقتصادی را نباید امری مسلم در نظر گرفت چرا که همچنان اختلافات خطرناکی در سرنوشت اقتصادی کشور‌ها وجود دارد و خانوار‌های آسیب پذیر و شرکت‌ها تا زمان وجود بحران به حمایت ادامه دار نیاز دارند.

مدیرعامل صندوق بین المللی پول سومین تغییر عمده جهانی را رشد اقتصادی انعطاف پذیر و مبتنی بر انتشار کم کربن در پاسخ به تغییرات اقلیمی عنوان و از تعهد چین برای رسیدن به هدف خنثی سازی انتشار کربن تا سال ۲۰۶۰ میلادی استقبال کرد.

بر اساس تحلیل‌های انجام شده از سوی صندوق بین المللی پول، یک رویکرد هماهنگ در راستای پیشرفت سبز و سازگار با محیط زیست در کنار قیمت گذاری کربن می‌تواند رشد ناخالص داخلی جهان در طول ۱۵ سال آینده را ۰.۷ درصد افزایش دهد و میلیون‌ها فرصت شغلی ایجاد کند.

جورجیوا همچنین با تاکید بر اهمیت اتحاد و همبستگی بین کشور‌ها در دنیای تغییرات گفت که با تقویت هر چه بیشتر این نوع همکاری‌های جهانی، دنیای تغییر را می‌توان به دنیای فرصت برای همه تبدیل کرد.

نشست سالانه مجمع آسیایی «بوآئو» با موضوع «تغییرات بزرگ جهان؛ تلاش مشترک جهت تقویت مدیریت جهان و پیشبرد ساخت پروژه کمربند و جاده» یکشنبه شب در استان «های‌نان» چین آغاز بکار کرد و قرار است تا یک اردیبهشت ادامه داشته باشد.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی