تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

روایتی از نجات کودک ۴ ساله

News Image Lead

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه 7 صبح امروز در جریان حادثه آتش سوزی مقابل ساختمان مرکزی شهرداری تهران، جان کودک 4 ساله فرد حادثه آفرین را نجات داد.

کد خبر: ۸۷۵۵
۱۵:۴۲ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۷
دیدارنیوز ـ عباس مافی در توضیح این اتفاق گفت: صبح امروز با اتمام جلسه شورای معاونین در ساختمان مرکزی شهرداری، در حال سوار شدن به ماشین بودم که متوجه شدم مقابل ساختمان شهرداری، دو آقا که یکی از آن ها حدوداً 20 ساله بود به همراه یک خانم در حال اعتراض اند. یک کودک در آغوش خانم بود و کودک 4 ساله دیگری هم دست او را گرفته بود.

وی ادامه داد: در یک لحظه متوجه شدم یکی از آقایان که داد و بیداد می کرد وسط خیابان روی خود بنزین ریخت و بلافاصله بچه 4 ساله خود را بغل کرد و روی او هم بنزین ریخت.

مافی گفت: مرد با پرتاب ظرف بنزین شروع به تهدید کرد و من از ترس اینکه کبریت به روی بچه کشیده شود، دویدم تا بچه را از پدر بگیرم، وقتی نزدیک مرد شدم، او بچه را ول کرد و من هم در همان لحظه بچه را بغل و از صحنه خارج کردم.

به گفته معاون خدمات شهری منطقه 7 بعد از اینکه بچه از صحنه خارج شد، پدر اقدام به خودسوزی کرد.

مافی در توضیح شرایط کودک پس از خروج از صحنه آتش سوزی اظهار کرد: تمام تلاش من این بود که بچه 4 ساله این صحنه را نبیند به همین دلیل بلافاصله بچه را به ساختمان شهرداری بردم، لباس هایش را درآوردم و او را در حمام شست و شو داده و بعد از آن به مادرش تحویل دادم.

وی گفت: به دلیل سرعت تمامی این اتفاقات در زمان خودسوزی، متوجه واکنش مادر و یکی دیگر از بچه ها نشدم، اما زمانی که مادر بچه را از من تحویل گرفت کودک دیگری همراه او نبود.
 
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی