تیتر امروز

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...
مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران

این صد و سی و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

۸۰ درصد "تخت‌های کرونایی" بزرگترین مجتمع بیمارستانی غرب کشور پُر شد

رییس مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) استان کرمانشاه از اختصاص ۱۶۰ تخت این مجتمع به درمان بیماران کرونایی خبر داد و افزود: ۸۰ درصد ظرفیت این تخت‌ها پُر شده است.

کد خبر: ۸۶۵۹۵
۱۳:۱۳ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۰

۸۰  درصد

دیدارنیوز ـ دکتر شهرام بیدهندی با اشاره به اختصاص ۱۶۰ تخت مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) به درمان بیماران کرونایی، گفت: متاسفانه با افزایش روزافزون بیماران هم اکنون ۸۰ درصد تخت‌های کرونایی پُر شده است.

وی افزود: از مجموع تخت‌های درنظر گرفته شده ۸۰ تخت در بیمارستان‌های گلستان و نسیم که زیرمجموعه مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) هستند، استقرار دارد.

بیدهندی گفت: از ۶۰۰ تخت موجود در ساختمان مرکزی بیمارستان امام رضا (ع) نیز حدود ۸۰ تخت به این بیماران اختصاص داده شده و عملا یک طبقه این بیمارستان به بحث درمان بیماران کرونایی اختصاص یافته است.

وی افزود: در مجموع از ۱۶۰ تخت درنظر گرفته شده در این مجتمع بیمارستانی برای درمان بیماران مبتل به کرونا، هم اکنون حدود ۱۳۰ تخت آن پُر شده است.

بیدهندی با بیان اینکه امکانات بخش درمان محدودیت دارد، گفت: در پیک قبلی کرونا در آبان ماه نهایتا توانستیم ۴۰۰ تخت به بیماران کرونایی اختصاص دهیم، چرا که امکان تعطیلی برخی بخش‌های درمانی وجود ندارد و بیماران دیگری هم هستند که باید کار درمان آن‌ها انجام شود.

وی افزود: امیدواریم با همکاری مردم پیک چهارم کرونا به اوج خود نرسد، چرا که در آنصورت خسارت‌های مالی و جانی بسیاری متحمل خواهیم شد.

رییس مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) کرمانشاه در ادامه با اشاره به نصب ۹ دستگاه اکسیژن ساز در این مجتمع گفت: از این تعداد هفت دستگاه در ساختمان اصلی بیمارستان و دو دستگاه نیز در بیمارستان گلستان مستقر است.

وی افزود: یکی از این دستگاه اخیرا به مجموعه اضافه شود، اما هرچقدر هم تجهیزات اضافه کنیم باز هم حد مشخصی دارد و بیشتر از آن امکان پذیر نیست و امیدواریم به جایی نرسیم که جایی در بیمارستان برای بستری بیماران نماند.

بیدهندی با بیان اینکه فصل گرما نزدیک است، گفت: در این شرایط سختی‌های کادر بهداشت و درمان با لباس‌ها و پوششی سنگینی که در بخش‌های کرونایی دارند بسیار دشوار می‌شود و از مردم می‌خواهیم برای همراهی با کادر بهداشت و درمان و مهمتر از آن برای حفظ جان و سلامت خودشان رعایت پروتکل‌ها را جدی بگیرند.

مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) کرمانشاه بزرگترین مجتمع بیمارستانی غرب کشور است.

منبع: ایسنا
برچسب ها: کرونا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر