تیتر امروز

گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.

آیت‌الله مکارم شیرازی: به نام مداحی، کارهای سیاسی و جناحی نشود

آیت الله مکارم شیرازی با اشاره به سبک‌های رایج در مداحی، برخی از آن‌ها را سبُک و دور از شأن عزاداری امام حسین(ع) دانست و بر لزوم پرهیز از این‌گونه سبک‌ها تاکید کرد.

کد خبر: ۸۶۰۲
۱۰:۱۳ - ۱۲ شهريور ۱۳۹۷

دیدارنیوز - ​یک مرجع تقلید شیعه گفت: امروزه مداحی نسبت به سابق گسترده‌تر شده است؛ به همین دلیل باید مراقبت‌های ویژه‌ای در این خصوص صورت گیرد و نباید به نام مداحی، کارهای سیاسی و جناحی کرد.

آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی، امروز (یکشنبه، ۱۱ شهریور) در دیدار مدیران رادیو معارف و رادیو محرم، محرم و عاشورا را از سرمایه‌های مهم شیعه دانست و تاکید کرد: دشمنان به دنبال ضربه زدن به مرجعیت و عاشورا هستند و به این مساله اذعان می‌کنند و برای تحقق آن سرمایه‌گذاری عظیمی را صورت داده‌اند.

وی انقلاب اسلامی ایران را نشأت گرفته از قیام عاشورا ارزیابی و تصریح کرد: در مسائل مربوط به محرم و عاشورا تمام جناح‌ها و گروه‌ها ورود می‌کنند و اختلافات کنار می‌رود، این حلقه اتصال بسیار ارزشمند است.

این مرجع تقلید شیعه با اشاره به نقشه‌های دشمنان برای کمرنگ کردن حضور مردم در برنامه‌های عزاداری محرم و عاشورا، نسبت به وقوع برخی آسیب‌ها هشدار داد و بر لزوم مراقبت همگان در این خصوص تاکید کرد.

وی با یادآوری توصیه‌های همیشگی خود به مداحان، بیان کرد: امروزه مداحی نسبت به سابق گسترده‌تر شده است؛ به همین دلیل باید مراقبت‌های ویژه‌ای در این خصوص صورت گیرد؛ نباید به نام مداحی کارهای سیاسی و جناحی کرد؛ خطبای محترم نیز باید مراقبت‌های لازم را داشته باشند.

آیت الله مکارم شیرازی با اشاره به سبک‌های رایج در مداحی، برخی از آن‌ها را سبُک و دور از شأن عزاداری امام حسین(ع) دانست و بر لزوم پرهیز از این‌گونه سبک‌ها تاکید کرد.

وی با بیان این‌که در برنامه‌های مربوط به رادیو محرم از جنبه‌های معرفتی غفلت نشود، اظهار کرد: رادیو محرم باید جنبه تبیین‌گری و هدایت‌گری داشته باشد؛ رسانه‌ها نیز نباید تابع خواسته‌ها باشند، بلکه بایستی با توجه به آموزه‌های دینی معیارها را رعایت کنند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی