تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

بیانیه العامری همزمان با آغاز مذاکرات استراتژیک بغداد و واشنگتن

رهبر ائتلاف الفتح عراق در سخنانی همزمان با آغاز دور جدید گفتگو‌های استراتژیک میان بغداد و واشنگتن، بر ضرورت تعیین جدول زمانی مشخص برای خروج اشغالگران آمریکایی از عراق تأکید کرد.

کد خبر: ۸۵۵۲۲
۱۶:۰۹ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۰

بیانیه العامری همزمان با آغاز مذاکرات استراتژیک بغداد و واشنگتن

 

دیدارنیوز ـ به نقل از سایت شبکه سومریه نیوز، هادی العامری، رهبر ائتلاف الفتح عراق بیانیه‌ای را درباره دور جدید گفتگو‌های استراتژیک میان بغداد و واشنگتن صادر کرد.

وی در این باره اظهار کرد: همزمان با آغاز دور جدید گفتگو‌های استراتژیک میان عراق و آمریکا، از تیم عراقی انتظار داریم که شجاعانه به دنبال تحقق حاکمیت ملی کشور و پایان دادن به حضور خارجی با وضع یک جدول زمانی مشخص طی یک دوره کوتاه تلاش کند تا نظامیان خارجی از کشور خارج شوند و نیرو‌های عراقی بار دیگر کنترل کامل پایگاه‌های هوایی عین الأسد و حریر و حریم هوایی عراق را به دست بگیرند.

العامری در ادامه تأکید کرد: ما نتایج این دور از گفتگو‌ها را از نزدیک دنبال خواهیم کرد و امیدواریم که شاهد موضع‌گیری شجاعانه (هیئت) عراق برای دستیابی به ثبات امنیتی و آغاز برنامه بازسازی و شکوفایی در تمام مناطق میهن عزیزمان باشیم.

طبق اعلام وزارت خارجه آمریکا، قرار است که گفت‌وگوی استراتژیک بغداد و واشنگتن از هفتم آوریل (امروز) از سر گرفته شود.

دور نخست گفت‌وگوی استراتژیک بغداد و واشنگتن با استناد به توافقنامه چارچوبی راهبردی سال ۲۰۰۸، ماه ژوئن سال گذشته میلادی از طریق ویدئوکنفرانس برگزار شد و دو طرف در بیانیه پایانی دور نخست تاکید کردند که با توجه به پیشرفت حاصل شده در زمینه نابودی گروه تروریستی داعش، آمریکا طی ماه‌های آینده به کاهش شمار نیرو‌های خود در عراق و گفتگو درباره وضعیت نیرو‌های باقی مانده ادامه می‌دهد در حالی که تمرکز کنونی دو کشور روی توسعه یک رابطه امنیتی عادی و مبتنی بر منافع مشترک است.

این در حالی است که پارلمان عراق اوایل سال گذشته میلادی در واکنش به شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ابومهدی المهندس، نایب رئیس سازمان حشد شعبی در حمله هوایی تروریستی آمریکا در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی بغداد، مصوبه خروج نیرو‌های خارجی و در رأس آن‌ها نظامیان آمریکایی را تصویب کرد که بر اساس آن، دولت این کشور ملزم به لغو درخواست کمک خود از ائتلاف بین‌المللی مدعی مبارزه با تروریسم به رهبری آمریکا، تعهد نسبت به پایان حضور نیرو‌های خارجی و جلوگیری از استفاده آن‌ها از خاک، آب و آسمان عراق شد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر