تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

سخت‌گیری انضباطی بیشتر در انتظار دانشجویان دانشگاه آزاد

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد از اصلاح آیین نامه انضباطی دانشجویی در سال ۱۴۰۰ خبر داد و گفت: در این آیین نامه سخت‌گیری بیشتری برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی اعمال می‌شود.

کد خبر: ۸۵۴۰۴
۱۰:۴۸ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۰

سخت‌گیری انضباطی بیشتر در انتظار دانشجویان دانشگاه آزاد

دیدارنیوز ـ فرزاد جهان بین از اعمال اصلاحاتی در آئین نامه انضباطی دانشجویان خبر داد و گفت: آئین نامه‌ای که قبلاً بوده، اشکالاتی داشت که آن را برای معاونین فرهنگی سراسر کشور ارسال کردیم و نقطه نظراتشان را ارائه دادند. در حال حاضر تیمی خبره از معاونان فرهنگی دانشجویی دانشگاه که عملکرد بهتر و دقیق‌تری در آئین نامه انضباطی داشتند، مأمور شدند اصلاحات نهایی را انجام دهند و پس از آن در سال ۱۴۰۰ برای تصویب به مراجع ذی ربط ارسال شود.

اصلاح آئین نامه انضباطی دانشجویان/ سخت گیری نسبت به تخلفات آموزشی

وی افزود: به طور مثال یکی از اصلاحاتی که باید در این آئین نامه صورت گیرد این است که در بحث تقلب در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری به دانشجو نمره ۲۵ صدم داده نمی‌شود و درس حذف می‌شود در حالی که حساسیت‌ها در مقطع تحصیلات تکمیلی باید بیشتر از مقطع کارشناسی باشد و به نوعی باید از کیان فرهنگ و آموزشِ آموزش عالی دفاع کرد. همچنین در این اصلاحات، افرادی که در جلسات کمیته انضباطی حاضر می‌شوند، حقوقشان به صورت حداکثری پاس داشته شود.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد عنوان کرد: مثالی دیگر در خصوص ترکیب «شورا‌های تجدید نظر» و «کمیته انضباطی بدوی» است که باید به نحوی باشد که شورای تجدید نظر کاملاً مستقل عمل کند و اگر فرد احساس کرد در کمیته بدوی حق او تضییع شده، پرونده خود را با اطمینان به شورای تجدید نظر ارسال کند.

خوابگاه‌های دانشگاه آزاد رتبه بندی شدند / رتبه خوابگاه‌ها، ملاک اخذ شهریه اسکان‌

جهان بین از رتبه بندی خوابگاه‌های دانشجویی خبر داد و گفت: به تازگی خوابگاه‌های دانشگاه آزاد رتبه بندی شده و قرار است در سال ۱۴۰۰ براساس رتبه خوابگاه‌ها، شهریه اخذ شود. رتبه بندی براساس ۷ شاخص در دسترس بودن، وضعیت کیفی ساختمان، مجموعه اتاق‌ها، سرانه فضای اتاق، امکانات درمانی و رفاهی، امکانات عمومی و تجهیزات و امکانات سرای دانشجویی به سه دسته تقسیم شدند.

وی افزود: بر همین اساس ۱۵۴ سرای دانشجویی در درجه اول، ۷۷ سرای دانشجویی در درجه دوم، ۱۶ سرای دانشجویی در دسته سرا‌های درجه سوم قرار گرفتند.

منبع: مهر
برچسب ها: دانشگاه آزاد
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر