تیتر امروز

زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟
گفت و گوی دیدار با یک فعال سیاسی اصلاح طلب درباره کلینیک ترک بی حجابی

زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟

خبر راه اندازی کلینیک ترک بی حجابی دلیل گفت و گوی دیدارنیوز با زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب شد. او معتقد است: راه‌اندازی کلینیک برای درمان جسم انسان است نه روح و اعتقادات مردم.
محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود
واکاوی چرائی عدم توسعه در ایران در گفت‌وگوی دیدار با مدیر مسئول ماهنامه آگاهی نو

محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود

اهمیت موضوع عدم توسعه در ایران بهانه گفت و گو با محمد قوچانی، روزنامه نگار شد؛ او معتقد است: در هر کشوری تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی شود.
لازم نیست خواص جایی بروند
افاضات اضافه

لازم نیست خواص جایی بروند

عوام الملک در نامه‌ای به حضرت مسعود نوشت: بر خلاف تبلیغات برخی از این رسانه‌های بیگانه وابسته، لازم هم نیست خواص جایی بروند. ما عوام خودمان داریم می‌رویم. داریم کم می‌شویم. داریم خودمان را می‌کشیم...

درخواست حزب ندای ایرانیان از مجمع تشخیص مصلحت نظام برای تصویب لوایح FATF

حزب ندای ایرانیان با صدور نامه ای خطاب به مجمع تشخیص مصلحت نظام از این نهاد درخواست کرد تا لوایح FATF را بنا به مصلحت کشور تصویب کنند.

کد خبر: ۸۵۳۰۶
۱۶:۳۰ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۰

درخواست حزب ندای ایرانیان از مجمع تشخیص مصلحت نظام برای تصویب لوایح FATF

دیدارنیوز - متن این نامه به شرح زیر است:

این روزها ناگفته پیداست که شرایط اقتصادی کشور در وضعیتِ بُغرنجی به سر می‌بَرد که در واقع جولانگاهی شده برای تاختن اسبِ لجام گسیختۀ تورم و موج بیکاری و در عین حال، مُنحنی رو به زوالِ تولید و اشتغال. این شرایط پیچیده و خطیر، ما را بر آن می‌دارد تا دربارۀ برخی از تصمیماتِ ضروری و حیاتی جدّی‌تر بیندیشیم و سریع‌تر تصمیم بگیریم که شاید یکی از اَهمِّ آن‌ها تبعات نپیوستن به «اف‌ای‌تی‌اف» (FATF) باشد، چراکه وقتی تبادلات مالی‌ به واسطۀ تحریم‌های ظالمانه به حداقل رسیده، با نپذیرفتن «اف‌ای‌تی‌اف»، خودتحریمی نیز بر آن افزوده می‌شود تا همین حداقل‌ها نیز از دست برود و به تشدید محاصرۀ کامل اقتصادی منتهی گردد.

 برای مثال، درحالی‌که سرمایه‌گذاری خارجی عموماً کاتالیزور رشد سریع تولید و کاهش نرخ بیکاری می‌تواند باشد، با نپذیرفتن «اف‌ای‌تی‌اف» این امکان کاملاً در محاق خواهد افتاد. تشدید شرایط نامساعد فروش نفت؛ توقف فعالیت شرکت‌های ایرانی در خارج؛ توقف کامل همکاری بانک‌های بین‌المللی و مؤسسات مالی با بانک‌های ایرانی؛ و توقف کامل روابط تجاری ایران با دنیا، حتی و حتی با کشورهای همسویِ ما، مانند روسیه و چین که نمی‌توانند و یا اساساً نمی‌خواهند، خارج از پروتکل‌های «اف‌ای‌تی‌اف» عمل کنند، از جمله آثار منفی نپذیرفتن «اف‌ای‌تی‌اف» خواهد بود.

چهره‌های مغموم و لب‌های مردمی که بعضاً خنده و شادی را فراموش کرده‌اند، نشانی است از سُفره‌هایی که در مضیقه و تنگنا افتاده و بخشی از آن، سوای از ناکارآمدی داخلی و تحریم‌های ظالمانه بین‌المللی، ناشی از مصائبی است که همین خود تحریمی‌ها بر سر اقتصاد و اشتغال و سرانۀ درآمدی آورده است، فلذا گلایه‌ها و شکایات و اعتراضاتِ مردم که به حق صاحبانِ انقلاب ‌اند را باید با جان و دل شنید و از این شرایطی که بر آنان تحمیل شده، خِجلت‌زده سر را به زیر انداخت و در مقابل، با صدای بلند و بی هیچ خوف و هراسی، باید پرسید آیا به راستی منافع ملی و منافع مردم در نپذیرفتن «اف‌ای‌تی‌اف» است؟ آیا می‌خواهیم با دنیا تجارت داشته باشیم یا که خیر؟ بدون تعامل با دنیا، تولید و تجارت ما و مُتعاقباً رفاه مردم، افزایش و بهبود خواهد داشت؟ در دنیای کنونی که همۀ واحدهای سیاسی و اقتصادی ناچارند و ناگزیر که در تعامل و ارتباط باشند، یا باید راه منزوی شدن را در پیش گرفت و یا راه و منطقِ تعامل را، و بدیهی است برای تعامل و ارتباطات باید به قوانین و قواعد و چارچوب‌های بین‌المللی پایبند بود و نمی‌توان نقشِ بازیگرِ همیشه مخالف‌خوان را بازی کرد، چرا که نتیجۀ محتوم آن طرد است و انزوا.

 ولی متأسفانه رویکرد برخی از تصمیم گیران یک بحث فنی را به مقوله‌ای جناحی و سیاسی بدل کرده تا از آن خوراکی ژورنالیستی برای توپخانۀ نزاع‌های سیاسی بسازد و منافع ملی را خرجِ کوبیدن حریفان جناحی کند. از همین رو، حزب ندای ایرانیان، با توجه به مطالعات کارشناسی و نظریات نخبگان و تجارب بین‌المللی و بر اساس دو اصلِ مُقدسی که همیشه آن را نصب‌العین قرار داده است – یعنی تامین منافع ملی و حقوق شهروندی – اعلام می‌دارد خواهان تصویب پیوستن به «اف‌ای‌تی‌اف» توسط مجمع تشخیص مصلحت نظام است و تاخیر در این مُهم را موجب تضییع منافع ملی و خلاف مصالح عالیه مردم و نظام می‌داند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی