تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

طارمی سال جدید را با شیرجه شروع کرد

مهاجم ایرانی تیم پورتو بعد از بازگشت از اردوی تیم ملی، یک بار دیگر برای تیمش پنالتی گرفت تا نشان دهد که لقب سلطان پنالتی‌ها لایق اوست.

کد خبر: ۸۴۹۶۶
۰۹:۵۹ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۰

طارمی سال جدید را با شیرجه شروع کرد

دیدارنیوز -  تیم پورتو که سه روز دیگر باید در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا به مصاف چلسی برود، امشب در چارچوب هفته بیست و پنچم سوپر لیگ پرتغال در برابر تیم سانتاکلارا قرار گرفت.

یکی از مهمترین اتفاقات بازی حساس پورتو با چلسی، غیبت مهدی طارمی، ستاره ایرانی این تیم خواهد بود که در بازی برگشت مرحله یک هشتم نهایی مقابل یوونتوس با دریافت کارت زرد دوم اخراج شد تا از بازی بعدی تیمش محروم شود. طارمی در حالی در این دیدار حساس محروم خواهد بود که با زدن یک گل در بازی رفت و گرفتن یک پنالتی در بازی برگشت، نقش پررنگی در پیروزی بزرگ پورتو مقابل یووه داشتند.

مهدی طارمی که برای حضور در اردوی تیم ملی و شرکت در دیدار دوستانه مقابل سوریه راهی تهران شده بود، در بازگشت دوباره به پرتغال در ترکیب اصلی تیمش برای بازی امشب حضور داشت و موفق شد یک بار دیگر مهارت خود در گرفتن پنالتی را به رخ کشیده و بیش از پیش خود را لایق لقب سلطان پنالتی‌ها نشان دهد.

بازی دو تیم در حالی که در نیمه اول با نتیجه مساوی بدون گل به پایان رسیده بود با دو گل از روی نقطه پنالتی در نیمه دوم جان تازه‌ای به خود گرفت. پنالتی اول این دیدار را تیم پورتو در دقیقه ۴۹ به دست آورد، پنالتی که مثل همیشه مهدی طارمی آن را به دست آورد و سرخیو الیویرا اجازه زدنش را به او نداد و خودش پشت توپ ایستاد.

مهدی طارمی در دقیقه ۴۸ بازی با یک فرار عالی از آفساید در موقعیت تک به تک با مارکو قرار گرفت و پس از دریبل کردن او در حالی که می‌رفت دروازه بنفیکا را باز کند با خطای دروازه بان حریف سرنگون شد تا داور بازی بی درنگ نقطه پنالتی را نشان دهد. الیویرا که هفته گذشته نیز با پاس طارمی گلزنی کرده بود، این بار پشت پنالتی که او گرفت ایستاد و آن را به گل اول پورتو تبدیل کرد؛ گلی که در دقیقه ۵۶ از روی نقطه پنالتی توسط کارلوس پاسخ داده شد.

مهدی طارمی با هوشیاری همیشگی خود موفق شد از تله آفساید مدافعان بنفیکا عبور کرده و با دروازه بان این تیم تک به تک شود. او با یک دریبل ریز مارکو را از پیش رو بردارد، اما دروازه بان حریف اجازه ضربه زدن را به مهدی در لحظه آخر نداده و او را سرنگون کرد تا داور بازی اعلام ضربه پنالتی کند.

گفتنی است که مهدی طارمی در پایان سال ۱۳۹۹ از نظر آماری بهترین بازیکن فوتبال ایران بود. او در ۴۹ بازی ۲۶ گل زد و ۱۲ پاس گل داد. مهاجم ایرانی پورتو با گرفتن ۸ پنالتی در سال ۱۳۹۹ یک رکورد بی نظیر هم به جای گذاشته بود که امشب نیز توانست در اولین بازی خود در سال ۱۴۰۰ برای پورتو یک بار دیگر پنالتی بگیرد.

منبع: ورزش 3
برچسب ها: پورتو
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
پرطرفدارترین ها