تیتر امروز

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست
در گفت‌وگوی دیدار اندیشه با یک فقیه و استاد دانشگاه و حوزه، مطرح شد:

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست

عبدالرحیم سلیمانی اردستانی در برنامه دیدار اندیشه گفت: اصرار بر حق تعیین سرنوشت مهمترین دلیل امتناع امام‌ حسین (ع) بر عدم بیعت با حاکم بود.
انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF
مجله خبری تحلیلی دیدار نیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF

این یازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

کشتار در اعتراضات میانمار ادامه دارد

همزمان با هشدار نماینده ویژه سازمان ملل نسبت به "راه افتادن حمام خون" در میانمار به خاطر سرکوب شدید تظاهرات ضدکودتا، فعالان میانماری در سراسر این کشور دو ماه پس از کودتای ارتش، شبانه به اعتراض پرداختند.

کد خبر: ۸۴۷۳۴
۱۱:۳۷ - ۱۲ فروردين ۱۴۰۰

کشتار در اعتراضات میانمار ادامه دارد

 

دیدارنیوز ـ به نقل از رویترز، هشدار این نماینده به دنبال شدت گرفتن جنگ بین ارتش و شورشیان اقلیت قومی در مناطق مرزی مطرح شد.

طبق گزارش دی‌وی‌بی نیوز، دست‌کم ۲۰ سرباز کشته شدند و ۴ کامیون نظامی در درگیری‌ها با ارتش مستقل کاچین (KIA) - یکی از قدرتمندترین گروه‌های شورشی میانمار- از بین رفت.

یک سرباز KIA که در رسانه آزادی کاچین از وی نقل شده، گفت حمله مذکور بعدازظهر چهارشنبه اتفاق افتاده است.

رویترز نتوانست این گزارش‌ها را فوراً تأیید کند و سخنگوی ارتش میانمار نیز به تماس‌ها برای اظهارنظر پاسخ نداد.

در همین حال هواپیما‌های ارتش میانمار بمباران مواضع یک گروه دیگر به نام "اتحادیه ملی کارن" (KNU) را برای نخستین بار در عرض ۲۰ سال آغاز کرده و هزاران روستایی از این کشور آواره تایلند شده‌اند.

از سوی دیگر رسانه "خیت تیت" روز چهارشنبه گزارش داد، ارتش، "آنگ سان سوچی"، رهبر دوفاکتوی میانمار را به چندین جرم حداقلی متهم کرده، اما نتوانسته اتهام خیانت را که مجازات مرگ به همراه دارد، به وی نسبت دهد.

رویترز نمی‌تواند این موضوع را مورد تأیید قرار دهد، اما دادرسی بعدی پرونده او قرار است روز پنجشنبه (امروز) برگزار شود.

سوچی و یکی از وکلای وی به نام "مین مین سو"، نخستین کنفرانس ویدئویی خود از زمان دستگیری سوچی را روز چهارشنبه برگزار کردند.

اعضای اخراجی پارلمان که اکثراً از حزب سوچی هستند، در تلاش برای اجابت خواسته درازمدت گروه‌های اقلیت برای کسب خودمختاری، وعده ایجاد یک دموکراسی فدرال را داده‌اند.

اما ارتش چنین پیشنهاداتی را رد می‌کند و خود را تنها نهاد قادر به تسلط بر کشور می‌پندارد.

طبق اظهاراتی که خبرنگاران به اشتراک گذاشتند، "کریستین شرینر برگنر"، نماینده ویژه سازمان ملل برای میانمار به ۱۵ عضور شورای امنیت سازمان ملل گفت که ارتش میانمار، قادر به مدیریت بر کشور نیست و هشدار داد که شرایط موجود فقط بدتر خواهد شد.

وی اظهار کرد: شورا باید "اقدامی با ظرفیت قابل توجه" را مدنظر قرار دهد و خط سیر وقایع را تغییر دهد، چرا که به راه افتادن حمام خون در میانمار، قریب‌الوقوع است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی