تیتر امروز

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.
سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
اقتصاد آمریکا؛ ساختار کارآمد، بازار آزاد و ضعف مزمن مدیریت در ایران
در گفت‌وگوی دیدار با پیمان مولوی، اقتصاددان مطرح شد

اقتصاد آمریکا؛ ساختار کارآمد، بازار آزاد و ضعف مزمن مدیریت در ایران

در برنامه «اقتصاد پلاس»، پیمان_مولوی، مشاور سرمایه‌گذاری و نویسنده کتاب "رقص بازارها" و "اقتصادبرای همه"، با تحلیل ساختار اقتصاد آمریکا و مقایسه آن با وضعیت اقتصادی ایران،...

۱۲ متهم پرونده واردات موبایل معرفی شدند+ اسامی و اتهام

نماینده دادستان در سومین جلسه رسیدگی به پرونده جرائم اقتصادی اخیر که به واردکنندگان موبایل اختصاص داشت ۱۲ متهم این پرونده‌ها را معرفی کرد.

کد خبر: ۸۴۶۰
۱۳:۵۸ - ۱۰ شهريور ۱۳۹۷

دیدارنیوز - سومین جلسه محاکمه واردکنندگان موبایل صبح امروز در شعبه اول ویژه رسیدگی به پرونده‌های اخلاگران اقتصادی اخیر، به ریاست قاضی موحد و با حضور 12 متهم جدید آغاز شد.

در ابتدای این جلسه نماینده دادستان متهمان را به شرح زیر معرفی کرد:

1- حمید میرزایی زرین کلایی فرزند عین الله بازداشت از 14 مرداد 97 و متولد 1356 اهل و ساکن کرج؛ مدیرعامل شرکت پارس تل قشم متهم است به اخلال در نظام توزیع‌ نیازمندی‌های عمومی از طریق گرانفروشی به صورت کلان با تحصیل وجه به میزان 47 میلیارد و 649 میلیون و 726 هزار و 514 ریال.

2- علی اصغر کاویانی فرزند ابوالقاسم بازداشت از 14 مرداد 97، متولد 1328 متهم است؛ مدیرعامل شرکت کاویان همراه متهم است به اخلال در نظام توزیع‌ نیازمندی‌های عمومی از طریق گرانفروشی به صورت کلان با تحصیل وجه به میزان 23 میلیارد و 708 میلیون ریال.

3- مجید فلاحی فرزند محمد بازداشت در 14 مرداد 97 متول د1338 اهل قزوین ساکن تهران مدیرعامل شرکت مدیا پردازش متهم است به اخلال در نظام توزیع‌ نیازمندی‌های عمومی از طریق گرانفروشی به صورت کلان با تحصیل وجه به میزان 15 میلیارد و 555 میلیون ریال.

4- محمد مرادی فرزند مرتضی بازداشت از 14 مرداد 97، متولد 1365 اهل اراک ساکن تهران مدیرعامل شرکت ارتباط همراه ویژن متهم است به اخلال در نظام توزیع‌ نیازمندی‌های عمومی از طریق گرانفروشی به صورت کلان با تحصیل وجه به میزان 13 میلیارد و 476 میلیون و 215 هزار و 416 ریال.

5- جعفر بهشتی فروتن فرزند منوچهر بازداشت از 14 مرداد 97 متولد 1343 مدیرعامل شرکت ایما همراه متهم است به اخلال در نظام توزیع‌ نیازمندی‌های عمومی از طریق گرانفروشی به صورت کلان با تحصیل وجه به میزان 10 میلیارد و 221 میلیون ریال.

6- سید محمد کاویانی فرزند سید رسول متولد 1363 بازداشت از 14 مرداد 97، اهل اراک ساکن تهران مدیرعامل شرکت همراه تجارت بزرگمهر متهم است به اخلال در نظام توزیع‌ نیازمندی‌های عمومی از طریق گرانفروشی به صورت کلان با تحصیل وجه به میزان 5 میلیارد و 21 میلیون و 191 هزار و 561 ریال.

7- فریدون امین آقایی فرزند محمدحمید بازداشت از 14 مرداد 97 متولد 1338، اهل قزوین ساکن تهران مدیرعامل شرکت هماهنگ پرداز هوشمند؛ متهم است به اخلال در نظام توزیع‌ نیازمندی‌های عمومی از طریق گرانفروشی به صورت کلان با تحصیل وجه به میزان 3 میلیارد و 631 میلیون ریال.

8- امیرمیثم گیاهی فرزند حبیب بازداشت از 14 مرداد 97، متولد 1364 اهل و ساکن تهران مدیرعامل شرکت توسعه سرمایه گروه نارون متهم است به اخلال در نظام توزیع‌ نیازمندی‌های عمومی از طریق گرانفروشی به صورت کلان با تحصیل وجه به میزان 3 میلیارد و 245 میلیون و 212 هزار و 919 ریال.

9- مسعود ابراهیمی گندمی فرزند میکائیل بازداشت از 14 مرداد 97 متولد 1342، مدیرعامل شرکت رایان شناس ایرانیان متهم است به اخلال در نظام توزیع‌ نیازمندی‌های عمومی از طریق گرانفروشی به صورت کلان.

10 - رضا شرکت افتخار فرزند احد بازداشت از 14 مرداد 97، متولد 1357، اهل تبریز ساکن تهران، مدیرعامل شرکت پرشین الماس سیستم، متهم است به اخلال در نظام توزیع‌ نیازمندی‌های عمومی از طریق گرانفروشی به صورت کلان.

11- سید مهدی یاسینی فرزند سیدحسن بازداشت از 14 مرداد 97 مدیرعامل شرکت توسعه اقتصاد توان یاسین؛ متهم است به اخلال در نظام توزیع‌ نیازمندی‌های عمومی از طریق گرانفروشی به صورت کلان.

12- فرخ اسکندر نژاد فرزند نادر بازداشت از 16 مرداد 97، متولد 1346 مدیرعامل شرکت دلتا همراه پرداز شرق؛ متهم است به اخلال در نظام توزیع‌ نیازمندی‌های عمومی از طریق گرانفروشی به صورت کلان.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان