تیتر امروز

دور دوم گفتگو‌های ایران و آمریکا در رم تمام شد/ مذاکرات ادامه خواهد داشت
مذاکرات تهران و واشنگتن امروز در رم ایتالیا

دور دوم گفتگو‌های ایران و آمریکا در رم تمام شد/ مذاکرات ادامه خواهد داشت

دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا امروز شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ در سفارت عمان در رم ایتالیا برگزار شد. دور اول مذاکرات در مسقط عمان مثبت و سازنده عنوان شد و باید دید در دور دوم مقامات تهران و واشنگتن...
پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.

واردات نفت آمریکا از روسیه رکورد زد

با وجود اختلافات انرژی که میان واشنگتن و مسکو وجود دارد، پالایشگاه‌های آمریکایی خرید نفت و فرآورده‌های نفتی روسیه را به منظور پر کردن خلا ناشی از تحریم نفت ونزوئلا و صادرات کمتر اوپک، افزایش دادند.

کد خبر: ۸۴۴۲۶
۱۲:۲۰ - ۰۵ فروردين ۱۴۰۰

واردات نفت آمریکا از روسیه رکورد زد

دیدارنیوز ـ بررسی آمار گمرکی و آمار اداره اطلاعات انرژی آمریکا توسط بلومبرگ نیوز نشان داد آمریکا در سال ۲۰۲۰ نفت و فرآورده‌های نفتی بیشتری از روسیه در مقایسه با عربستان سعودی وارد کرد و سهم روسیه در صادرات نفت به آمریکا به رکورد هفت درصد رسید.

روسیه عمدتا سهم بازاری را تصاحب کرد که پیش از این در اختیار نفت ونزوئلا بود، اما به دلیل تحریم‌های آمریکا علیه دولت نیکلاس مادورو، رییس جمهور ونزوئلا، این کشور آمریکای جنوبی قادر به فروش نفت سنگین خود به پالایشگاه‌های آمریکایی نیست.

واردات نفت آمریکا از روسیه سال میلادی گذشته حتی از واردات نفت از عربستان سعودی فراتر رفت. عربستان سعودی که بزرگترین صادرکننده نفت اوپک است، پس از این که در آوریل ۲۰۲۰ نفت زیادی به بازار آمریکا صادر کرد، برای کمک به کاهش مازاد ذخایر نفت در بحبوحه فروپاشی تقاضای جهانی برای سوخت، صادراتش را به میزان چشمگیری کاهش داد.

محاسبات بلومبرگ نشان داد آمریکا در سال ۲۰۲۰ به طور میانگین ۵۳۸ هزار بشکه در روز نفت و فرآورده‌های نفتی از روسیه واردات کرد که بالاتر از میانگین واردات ۵۲۲ هزار بشکه در روز از عربستان سعودی بود. به این ترتیب روسیه در سال ۲۰۲۰ به سومین صادرکننده بزرگ نفت به آمریکا تبدیل شد. در سال ۲۰۱۹ پنج منبع بزرگ واردات نفت آمریکا شامل کانادا (۴۹ درصد)، مکزیک (هفت درصد)، عربستان سعودی (شش درصد)، روسیه (شش درصد) و کلمبیا (چهار درصد) بودند.

طبق آمار گمرکی آمریکا، شرکت‌های والرو و اکسون موبیل بزرگترین خریداران نفت و فرآورده‌های نفتی روسیه در سال میلادی گذشته بودند.

عمده نفتی که پالایشگاه‌های آمریکایی از روسیه خریداری می‌کنند، نفت خام نیست بلکه نفت کوره است که در فقدان نفت سنگین ونزوئلا، از آن برای تولید بنزین استفاده می‌کنند.

بر اساس گزارش اویل پرایس، شرکت‌های مشاوره انرژی و تحلیلگران به بلومبرگ گفتند هیچ نگرانی در کاخ سفید در خصوص افزایش واردات نفت از روسیه وجود ندارد و همزمان دولت آمریکا به تهدید شرکای پروژه خط لوله گاز طبیعی نورد استریم ۲ از روسیه به اروپا ادامه می‌دهد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: نفت
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۱ فروردين
امروز يکشنبه ۳۱ فروردين
امروز يکشنبه ۳۱ فروردين
امروز يکشنبه ۳۱ فروردين
پرطرفدارترین ها