تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

نوروز نامه منتسب به کیست؟

سید حسن امین گفت: در فرهنگ ایرانی کتابی با عنوان نوروز نامه نوشته شده است. این کتاب را منصوب به حکیم عمر خیام نیشابوری می‌دانند. البته تحقیقاتی هم پژوهشگران بعدی داشته که نشان می‌دهد این کتاب از آثار خیام نیست.

کد خبر: ۸۴۳۷۱
۱۶:۰۷ - ۰۳ فروردين ۱۴۰۰
نوروز نامه منتسب به کیست؟
 
دیدارنیوز: پروفسور سید حسن امین ادیب، حقوقدان، فیلسوف، نویسنده و شاعر توانا، مترجم، محقق تاریخ و ادبیات، استاد بازنشسته دانشگاه گلاسکو نویسنده و خالق اثر فاخر و گرانقدر «شاهنامه امین» است.

او به خبرنگار برنا گفت: در فرهنگ ایرانی کتابی با عنوان نوروز نامه نوشته شده است. این کتاب را منصوب به حکیم عمر خیام نیشابوری می‌دانند. البته تحقیقاتی هم پژوهشگران بعدی داشته که نشان می‌دهد این کتاب از آثار خیام نیست.

امین ادامه داد: بسیاری از رباعیات منصوب به خیام در واقع منتسب به خیام نیست، بلکه اشعاری خیام گونه است که دیگران در همان مضامین ساخته‌اند.

این ادیب افزود: نوروز نامه کتابی پارسی است. مطالب ارزنده را از ایران باستان داریم. همچنین مطالب دیگر را از ساختن نشانه‌های شادی بخش و مسائل اخلاقیات و فرهنگ و تاریخ نوشته شده  و یکی از افراد احیا کننده کتاب مهرداد اوستا است. او شاعری قادر و یکی از شاعران انقلابی ایران بود. نوروز نامه را چاپ کرد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی