تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

آخرین وضعیت اجرای محدودیت تردد شبانه در نوروز ۱۴۰۰

رییس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: برابر آخرین تصمیمات در تعطیلات نوروزی محدودیت‌های تردد شبانه لغو نخواهد شد.

کد خبر: ۸۳۹۷۵
۱۶:۰۸ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۹

تردد شبانه

دیدارنیوز ـ سردار محمدحسین حمیدی در نشست خبری صبح امروز خود که در پلیس راهور فاتب برگزار شد، با بیان اینکه پلیس راهور تهران بزرگ در سال جاری رتبه نخست کاهش تصادفات را برای دومین سال پیاپی از آن خود کرد، گفت: در میان شهر‌های کشور در حوزه درون‌شهری رتبه نخست را در کاهش فوتی‌های ناشی از تصادفات داشتیم.

رئیس پلیس راهور تهران افزود: علیرغم شرایط متفاوت و اینکه در برخی مواقع به طور مثال حوادث در حوزه موتورسیکلت افزایش پیدا کرد، اما سرجمع آمار فوتی‌های سوانح رانندگی در شهر تهران در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۴ درصد کاهش داشت.

حمیدی با بیان اینکه پلیس برای حفظ ایمنی مردم در حوزه مقابله با کرونا تلاش‌های ویژه‌ای داشت، گفت: حتی چند نفر از همکاران بنده بر اثر ابتلا به این بیماری فوت کردند. در همین راستا از مردم می‌خواهم در ایام پایانی سال ملاحظات بهداشتی را رعایت کنند.

حمیدی خاطرنشان کرد: در چند روز آینده خرید‌های شب عید را داریم، ترافیک سنگین‌تر است همچنین زیارت اهل قبور را در پنجشبنه و جمعه آخر سال خواهیم داشت. البته پلیس از ابتدای اسفندماه در آماده‌باش بوده و در معابر حضور داشت.

رئیس پلیس راهور با بیان اینکه در روز ولایت حضرت امیر (ع) (روز پدر)، نزدیک به ۱۰۰ هزار دستگاه خودرو (حدود ۵۰۰ هزار نفر) وارد بهشت زهرا (س) شدند، گفت: برآورد ما برای پنجشنبه و جمعه آخر سال نیز همین است که خود را آماده کرده و با سازمان بهشت زهرا (س) جلسه‌ای برگزار کردیم و ان‌شاءالله این دو روز را بدون دغدغه سپری کنیم.

وی متذکر شد: در تعطیلات نوروز نیز شرایط متفاوتی خواهیم داشت، سرعت‌ها به دلیل خلوت شدن معابر بالا می‌رود، خلوتی شب دلیلی بر افزایش سرعت نیست، دوربین‌ها ضمن کالیبره شدن تخلفات را رصد می‌کنند همچنین تعطیلی ایام نوروز ربطی به لغو محدودیت‌های تردد شبانه ندارد.

منبع: تابناک
برچسب ها: تردد شبانه
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها