تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...

شهرام ناظری:‌ بعد از انقلاب فهمیدم صدا وسیما محیط جدی برای موسیقی نخواهد بود

شهرام ناظری خواننده پیشکسوت ایرانی اعلام کرد ۴۰ سال است که با صداوسیما همکاری ندارم و بعد از انقلاب فهمیدم صداوسیما محیط جدی برای موسیقی نخواهد بود.

کد خبر: ۸۳۹۴
۱۰:۰۵ - ۱۰ شهريور ۱۳۹۷

دیدارنیوز - شهرام ناظری ازجمله خوانندگانی است که به اجرای اشعارفاخر فارسی بسیار اهمیت می‌دهد و این حساسیت سبب شده در کارهایش گزیده کارباشد، موضوعی که دیگرخوانندگان بویژه دربخش موسیقی پاپ کمترمورد توجه قرار می‌دهند.

شهرام ناظری دراین باره می‌گوید: این آشفته بازاری که در موسیقی ایران به وجود آمده بخش اعظم آن به نبود برنامه‌ریزی درست و اصولی درراستای فرهنگ و مسائل هنری درکشور برمی‌گردد و همچنین عملکرد صدا‌وسیما که بتدریج موجب تنزل و پایین افتادن سطح سلیقه هنری و فرهنگ مردم شده است.

او دلیل سال‌های دوری از رسانه ملی را این گونه بیان کرد: سال 56 (یعنی حدوداً یک سال و نیم پیش ازانقلاب) در اولین کنکور موسیقی سنتی و دررشته آوازشاگرد اول شدم و به همین دلیل در همان دوران استخدام رسمی رادیو و تلویزیون ملی ایران شدم و بعد ازانقلاب آرام آرام دریافتم که صدا‌و‌سیما محیط جدی برای موسیقی ایران نخواهد بود بنابراین از همان اوایل ازصدا‌و‌سیما بیرون آمدم وتا امروز که 40 سال می‌گذرد هیچ گونه همکاری با آنجا نداشته‌ام.  دراین 40 سال بدون اجازه من آثارم را به‌صورت‌های گوناگون و بدون اطلاع من پخش کرده‌اند و هیچ گونه حق کپی رایت آثار من را در نظرنگرفته‌اند و حتی از پرداخت حقوق عادی ثابت من هم خودداری ورزیده‌اند. دراین سال‌ها ما هنرمندان تلاش کردیم معرف فرهنگ و هنرخودمان باشیم و رسانه خودمان شده‌ایم.

او در ادامه گفت: اما با تمامی بی‌عدالتی‌هایی که طی این 40 سال درزمینه فرهنگ و هنر صورت گرفت خوشبختانه به‌دلیل بیداری ژن اصیل ایرانی در وجود مردم هنوز اشتیاق به آثار هنری و استقبال از هنرمندان جدی موسیقی در ذات مردم ایران وجود دارد
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی