تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

آمریکا: برای احیای تلاش‌های دیپلماتیک درباره یمن تلاش می‌کنیم/بحران یمن راهکار نظامی ندارد

وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد که ایالات متحده در تلاش است تا تلاش‌های دیپلماتیک خود را با سازمان ملل متحد برای پایان دادن به جنگ در یمن احیا کند.

کد خبر: ۸۳۹۳۵
۱۰:۰۵ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۹

یمن

دیدارنیوز ـ به نقل از الجزیره، تیموتی لیندرکینگ، نماینده ویژه آمریکا در یمن در مورد ارائه طرح جدید به انصار الله برای آتش بس در این کشور صحبت کرد.

وی گفت: واشنگتن یک طرح منسجم برای برقراری آتش بس سراسری دارد که شامل عناصری است که به شما امکان می‌دهد بلافاصله با اوضاع سخت انسانی در یمن مقابله کنید و این طرح چند روز پیش به رهبری حوثی‌ها ارائه شد.

وی با بیان این ادعا که "ریاض از تلاش‌های واشنگتن برای پایان دادن به جنگ پشتیبانی کامل می‌کند"، تأکید کرد که ایالات متحده و سازمان ملل از انصارالله می‌خواهند که به طرح جدید پاسخ دهند و منتظر پاسخ به آن هستند و هشدار داد که عدم پیشرفت در آتش بس، کشور را به درگیری‌های بیشتر سوق خواهد داد.

پیش از این محمد عبدالسلام، سخنگوی انصارالله یمن اعلام کرد که پیشنهاد آمریکا مردود است و آن را "توطئه ای" برای قرار دادن یمن در مرحله خطرناکتر از آنچه هست، توصیف کرد.

از سوی دیگر، ند پرایس، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا روز یکشنبه گفت که آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه یمن به مارتین گریفیث، نماینده ویژه سازمان ملل در یمن گفته که واشنگتن قصد دارد با همکاری سازمان ملل و سایر کشور‌ها تلاش‌های دیپلماتیک را برای پایان دادن به جنگ در یمن احیا کند.

پرایس در بیانیه‌ای گفت: "او (بلینکن) تأکید کرد که "ایالات متحده از یمن متحد و پایدار و عاری از نفوذ خارجی حمایت می‌کند و هیچ راه حلی نظامی برای درگیری وجود ندارد. "

بلینکن همچنین نسبت به ادامه درگیری در یمن ابراز نگرانی کرد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: یمن امریکا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر