تیتر امروز

زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟
گفت و گوی دیدار با یک فعال سیاسی اصلاح طلب درباره کلینیک ترک بی حجابی

زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟

خبر راه اندازی کلینیک ترک بی حجابی دلیل گفت و گوی دیدارنیوز با زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب شد. او معتقد است: راه‌اندازی کلینیک برای درمان جسم انسان است نه روح و اعتقادات مردم.
محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود
واکاوی چرائی عدم توسعه در ایران در گفت‌وگوی دیدار با مدیر مسئول ماهنامه آگاهی نو

محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود

اهمیت موضوع عدم توسعه در ایران بهانه گفت و گو با محمد قوچانی، روزنامه نگار شد؛ او معتقد است: در هر کشوری تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی شود.
لازم نیست خواص جایی بروند
افاضات اضافه

لازم نیست خواص جایی بروند

عوام الملک در نامه‌ای به حضرت مسعود نوشت: بر خلاف تبلیغات برخی از این رسانه‌های بیگانه وابسته، لازم هم نیست خواص جایی بروند. ما عوام خودمان داریم می‌رویم. داریم کم می‌شویم. داریم خودمان را می‌کشیم...
جلسه هیات دولت

روحانی خطاب به آمریکا: به قانون برگردید و امروز و فردا نکنید

رییس جمهور عنوان کرد: ما در برابر کاخ سفید بار‌ها به صراحت اعلام کرده‌ایم که آماده‌ایم و شما باید به قانون برگردید، خجالت نکشید و به مقررات برگردید و امروز و فردا نکنید. بدانید با بازگشت شما به تعهدات بلافاصله ما هم به کلیه تعهدات خود برمی‌گردیم.

کد خبر: ۸۳۶۸۲
۱۰:۴۵ - ۲۰ اسفند ۱۳۹۹

جلسه هیئت دولت

دیدارنیوز ـ حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی در جلسه هیات دولت اظهار کرد: خوشبختانه رهبر انقلاب با صراحت بیان کرده که اگر آن‌هایی که پیمان شکسته‌اند به اجرای پیمان بازگشتند ما هم به اجرای کامل پیمان برمی‌گردیم و اگر آن‌ها در برابر قانون تسلیم شوند ما یک ساعت هم ادامه تحریم‌ها را جایز نمی‌شماریم.

وی ادامه داد: تحریم باید شکسته شود این ظلم به مردم است و باید برداشته شود. تحریم‌ها خواست صهیونیست‌ها و ارتجاع منطقه است و ما نباید بگذاریم این موضوع اجرایی و عملی شود. ما امروز با تدبیر می‌توانیم مسیر پیش‌رو را به خوبی طی کنیم و تاریخ ایران هم نشان داده که تدبیر ایرانیان در روز سخت، مشکلات و گره‌ها را باز کرده است.

روحانی با بیان این‌که ۱۵ گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به خوبی تاکید کرده که ایران پای پیمانش می‌ایستد خطاب به آمریکایی‌ها اظهار کرد: به تعهدات خود برگردید و ما هم تا روز آخر می‌ایستیم آن وقت روز‌های بهتر برای شما و شرایط بهتری در منطقه تجربه می‌کنید. این مسیری است که امروز ملت ایران و رهبری برگزیده و انتخاب کرده است. امیدواریم آن‌ها که دیروز قانون‌شکن بوده‌اند و می‌گویند می‌خواهیم به قانون عمل کنیم در عمل نشان دهند که تابع قانون هستند و نمی‌خواهند این تروریسم اقتصادی را ادامه دهند.

رییس جمهور ادامه داد: بدانید از ۲۰ ژانویه تا امروز هر ساعتی که می‌گذرد معنی‌اش این است که در حال زیرپا گذاشتن قانون هستید. امروز شرایط برای این‌که هر هفت کشور به تعهدات قبل بازگردند آماده است جز این‌که آمریکا باید در راهی که قبلا رفته و تعهدات را نقض کرده پیش قدم باشد و به تعهدات خود بازگردد. ما برای کل با کل آماده‌ایم. هم برای تعهد در برابر تعهد و هم برای بخشی از تعهد در برابر بخشی از تعهد باز هم آماده‌ایم و این شما هستید که می‌توانید مسیر درست را انتخاب کنید.

رییس جمهور با اشاره به این‌که ما سه سال جنگ اقتصادی را پشت سر گذاشته‌ایم تاکید کرد: ما اگر متحد و یک صدا باشیم می‌توانیم پیروزی را به زودی بدست بیاوریم و پیروزی دور از دسترس نیست. طراحان شکست ایران و نظام و به زانو درآوردن ملت بزرگ ایران امروز به شکست خود به صراحت اعتراف می‌کنند و می‌گویند آن راه شکست خورده و غلط و نادرست بوده و به نتیجه معکوس رسیده است؛ این یعنی پیروزی ملت ایران. یک ملت سه سال در برابر یک ابرقدرت ایستاد و امروز حاکمان جدید انتخاب شده می‌گویند راه چهار ساله قبل اشتباه بوده است. پس ما موفق شده‌ایم و روز‌های سخت را پشت سر گذاشته‌ایم.

وی ادامه داد:، اما اگر خدایی ناکرده یک صدا نباشیم و به نظر مردم توجه نکنیم و به فکر مردم احترام نگذاریم و در برابر خواست مردم تواضع نکنیم پیروزی از آن ما نخواهد بود. اگر به فکر این باشید که انتخابات چه خواهد شد و منافع و خواست مردم را کنار بگذاریم به آن انتخاباتی که می‌خواهیم هم نمی‌رسیم. مردم آگاه‌تر از آن هستند که بخواهیم به سمت چپ و راست منحرف‌شان کنیم. البته ممکن است عده‌ای اینگونه باشند، اما اکثریت مردم مسیر درست را می‌دانند.

روحانی در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره بازار شب عید تصریح کرد: شب عید برای مردم یک شب فرخنده ملی و به عنوان شبی است که در زندگی ظاهری و روحی خود خانه تکانی انجام می‌دهند. معنی نوروز این است که ما روز را نو کنیم و اگر به پارسال یا دعوا‌های پارسال و یا مشکلات سال قبل برگردیم روز نو نشده است پس باید به معنی واقعی روز را نو کنیم و وارد سال جدید شویم.

وی خطاب به مسئولین اجرایی تاکید کرد: مردم در شب عید نیازمند خرید‌هایی هستند و ما باید زمینه را برایشان آماده کنیم. نگذاریم یک مشت دلال سودجو زندگی مردم را با مشکل مواجه کنند. البته یک مقدار از مشکلات، مشکلات طبیعی است که مردم دارند و یک مقدار مربوط به آن دولت ترویسم آمریکاست که متاسفانه این دولت هم هنوز این راه را ادامه می‌دهد، اما مقداری از مشکلات هم به این دلال‌بازی‌های غلط، نادرست و ناروا در جامعه ما مربوط می‌شود.

روحانی با بیان این که ما وزیر بازرگانی نداریم و اگر بین دولت و مجلس شورای اسلامی در این زمینه همکاری صورت می‌گرفت امروز روز دیگری داشتیم، خاطرنشان کرد: امروز ما کسی را نداریم که مسئول خرید مردم و اجناس مردم باشد. یک وزیر داریم که به فکر صنعت خودش است و یک وزیر داریم که به فکر کشاورزی خودش است، در حالی که ما یک وزیر می‌خواهیم که به فکر زندگی مردم و مصرف مردم باشد و به این فکر کند که چگونه توزیع بین مردم انجام شود. بله یک وزیر تولید در صنعت و یک وزیر، وزیر تولید در کشاورزی است، اما توزیع چه می‌شود؟ توزیع بی‌صاحب است و این مشکل اصلی ماست.

رییس جمهور همچنین یادآور شد: دولت در پایان دولت یازدهم به صراحت اعلام کرد که وزارت بازرگانی می‌خواهد و این لایحه را با دو فوریت به مجلس شورای اسلامی داد و ماند و ماند تا روز‌های آخر مجلس قبل که تصویب شد و به شورای نگهبان رفت که یک ایراد کوچک بود و آن ایراد می‌توانست در چند ثانیه در مجلس حل شود، اما نشد و باقی ماند و در این مجلس هم که متاسفانه باقی مانده است. امروز ما باید در برابر مردم پاسخگو باشیم و اگر طرحی که دولت با آن دو فوریت اصرار داشت و می‌دانست اگر تصویب نشود در تحریم چه مشکلاتی برای مردم پیش می‌آید و ما چهار سال پیش پیش‌بینی کرده بودیم تصویب می‌شد امروز نوروز بهتری داشتیم.

رییس دولت دوازدهم در ادامه بیان کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت و کشاورزی مسئولیت بسیار سنگینی در برابر مردم ایران دارند. ما نمی‌توانیم راحت در دولت بنشینیم و بگوییم تحریم بوده یا بگوییم مجلس شورای اسلامی وزارت بازرگانی را تصویب نکرده و دست روی دست بگذاریم بلکه ما با همه توان برای حل مشکلات مردم به صحنه بیاییم من می‌دانم وزرا و اعضای دولت همه تلاش می‌کنند، اما معیار ما مردم هستند. اگر مردم بگویند تلاش‌ها کافی است اهلا و سهلا، اما مردم تلاش‌های ما را کافی نمی‌دانند و درست است که مردم می‌دانند تحریم هستیم و لایحه‌مان رد شده، ولی با این وجود می‌گویند باید بیشتر تلاش کنیم و دست دلال‌ها را در بازار باز نگذاریم.

روحانی با اشاره به این‌که مردم قیمت محصولات را از باغ تا بازار می‌دانند، خطاب به مسئولان گفت: از وزرا، مجریان، استانداران، مدیران کل، بازرسان، تعزیرات و همه درخواست می‌کنم امروز با همه توان به صحنه بیایند و شب عید مردم را شیرین کنند. البته ما در دولت مصوبه‌هایی داشته‌ایم و برای بازارچه‌های مرزی و گشایش‌ها مصوباتی انجام داده‌ایم که استانداران و مسئولان باید به آن توجه کنند. ما باید بازرسی‌ها را تشدید کنیم و دولت الکترونیک که ۷۰ – ۸۰ آن پیش رفته باقی‌اش را هم عمل کنیم تا بدانیم از مبدا خرید تا مقصد چگونه اجناس به دست مردم می‌رسد. ما از مبدا خرید از خارج تا مسیر روی آب تا گمرک و تا انبار را از طریق دولت الکترونیک می‌دانیم چگونه است، ولی این زنجیره متصل از در انبار قطع می‌شود که باید آن را کامل کنیم.

روحانی همچنین تاکید کرد: مردم از دولت توقع دارند و من از وزرا و همه مسئولین اجرایی می‌خواهم تلاش‌شان را چند برابر کنند، البته مردم بدانند ما برای کالا‌های اساسی در شرایط سخت امسال ۱۰ میلیارد دلار ارز تامین کردیم و پرداخت شده و بیش از هفت میلیارد دلار آن برای نهاده‌ها و اقلام غذایی پرداخت شده است. در این شرایط سخت تحریم و فشار ما ارز را تهیه و جنس را خریداری کرده‌ایم و در انبار آماده است، اما در قسمت توزیع مشکل داریم که باید با نظارت و مدیریت حل شود. امیدواریم با تلاش‌های صورت گرفته مردم روز‌های بهتری را شاهد باشند و بتوانیم شب عید بهتری برای مردم ایجاد کنیم و شرایط بهتری را در زندگی مردم و بازار شب عید شاهد باشیم.

رییس جمهور در بخش دیگری از صحبت‌های خود با تبریک مبعث پیامبر (ص)، این روز را به عنوان بزرگترین تحول و انقلاب جهانی دانست و یادآور شد: اسلام یعنی صلح، سلامتی و تسلیم در برابر قانون و فرمان خدا. پیامبر آمد تا با خرافات، جنگ، عادات غلط و ناروا مبارزه کند و ارزش‌های واقعی را در جامعه انسانی مستقر کند. پیامبر جامعه‌ای امن بر مبنای احترام به پیمان ایجاد کرد و هیچ گاه پیمان خود را در هیچ زمانی نشکست مگر این‌که طرف مقابل شکسته باشد. با این حال خداوند به این پیغمبر باعظمت می‌گوید که با مردم مشورت کن و پیامبر در امور دنیوی به آرای مردم احترام می‌گذاشت و مشورت می‌کرد.

وی ادامه داد: پیامبر (ص) برای کامل کردن مکارم اخلاقی مبعوث شد و انقلاب اسلامی ما هم آن روزی به نقطه نهایی می‌رسد که اخلاق را به کمال برسانیم. تا روزی که فحش، اهانت، تهمت و تکه‌پراکنی بهم و ظلم و ستم به زندگی و آبرو و حیثیت مردم باشد ما هنوز در پله‌های اول خواهیم بود. انقلاب برای شعار نبود که بگوییم ما چنانیم و چنان هستیم بلکه برای این بود که همدیگر را یاری کنیم دست همدیگر را بگیریم و به هم سوء ظن نداشته باشیم. امروز هم درد و مشکلات جامعه ما با نگاه به غار حرا و بعثت قابل حل است نه نگاه غربی و شرقی، ما باید در کار‌های مهم نظر مردم را اصل بدانیم و مشورتی که خدا به پیامبر امر کرد امروز برای ما هم هست.

رییس جمهور در پایان اظهار کرد: اگر نظام به عنوان نظامی بود که خود را خادم مردم و اداره کشور را از آن مردم و انتخابات را راه اصلی مدیریت جامع دانست و به کسی که منتخب می‌شود و به نظر مردم احترام گذاشت آن وقت می‌توانیم به راحتی از همه مشکلات عبور کنیم. هر جا مردم با نظام و نظام در خدمت مردم بوده پیروز شده‌ایم و هر جایی که فاصله‌ای بین نظر مردم و نظام و مسئولین ایجاد شده همه ضرر کرده‌ایم و شکست خورده‌ایم.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی