تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

صدر الحسینی: دیدار پاپ و آیت‌الله سیستانی تاثیرات بسیاری در ابعاد مختلف دارد

یک کارشناس مسائل غرب آسیا، با بیان این که به نظر می‌رسد سفر پاپ به عراق از یک موضع انسانی و عادلانه صورت گرفته است، اظهار کرد: امیدواریم در پی این سفر یک صلح عادلانه برای مردم منطقه به ویژه عراق حاصل شود.

کد خبر: ۸۳۳۸۳
۱۰:۵۳ - ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

پاپ فرانسیس در عراق

 

دیدارنیوز ـ سید رضا صدر الحسینی با بیان اینکه با توجه به علاقه مندی پاپ برای سفر به عراق و دیدار با حضرت آیت الله سیستانی، سفر ایشان به این کشور از روز جمعه آغاز شد، گفت: در روز شنبه قرار است دیدار رهبر کاتولیک‌های جهان و آیت الله سیستانی انجام شود و این دیدار می‌تواند تاثیراتی در ابعاد مختلف داشته باشد.
 
وی با بیان اینکه اقدامات نظام سلطه از جمله آمریکا علیه منطقه و جهان اسلام تاثیرات مخربی برای کشور‌های غرب آسیا از جمله عراق داشته و خسارت‌های فراوانی ایجاد کرده است و این انتظار وجود دارد که در این سفر به این مسائل از سوی پاپ توجه شود، اظهار کرد: معمولا مقامات کلیسا به معنای ''صلح'' توجه کرده اند، ولی کمتر به موضوعی به نام «صلح عادلانه» اهتمام داشته اند.
 
این کارشناس مسائل غرب آسیا با بیان اینکه در این سفر قرار است پاپ با برخی از گروه‌های مردم نهاد و همچنین تعدادی از مسیحیان و آشوریان عراقی نیز دیدار و رایزنی داشته باشد، افزود: امیدواریم ایشان به این موضوع توجه داشته باشند که این امنیتی که اکنون مسیحیان عراقی با آن روبه‌رو هستند با تلاش بسیار زیاد مسلمانان به ویژه شیعیان و فرماندهان جریان مقاومت حاصل شده است و امیدواریم پاپ نسبت به اقدام ظالمانه و ترور دولتی که توسط دولت آمریکا علیه کسانی که برای حفظ امنیت مردم عراق از جمله مسیحیان تلاش بسیار زیادی کردند از جمله سردارشهید قاسم سلیمانی، ابومهدی المهندس و همراهان ایشان صورت گرفته، اظهار نظر قاطعی انجام دهند تا مسلمانان بتوانند از این اظهار نظر بالاترین مقام کلیسا در جهان مسیحیت برای ایجاد صلح و ثبات در منطقه غرب آسیا استفاده کنند.
 
صدرالحسینی در پایان گفت: به نظر می‌رسد که این سفر از یک موضع عادلانه و انسانی صورت گرفته است و امیدواریم که در پی این سفر، صلحی عادلانه برای مردم منطقه و به ویژه عراق حاصل شود.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
امروز سه‌شنبه ۱۹ فروردين
امروز سه‌شنبه ۱۹ فروردين
امروز سه‌شنبه ۱۹ فروردين
امروز سه‌شنبه ۱۹ فروردين
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی