تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

جزییات تست انسانی واکسن تزریقی _ استنشاقی «کووپارس»

رئیس دانشگاه علوم پرشکی ایران جزئیات کارآزمایی بالینی واکسن کرونا انستیتو رازی را تشریح کرد.

کد خبر: ۸۱۹۱۱
۱۱:۰۱ - ۲۴ بهمن ۱۳۹۹
دیدارنیوز - دکتر جلیل کوهپایه‌زاده درباره جزئیات آغاز کارآزمایینی بالینی واکسن کرونای انستیتو رازی با نام « کوو پارس رازی» که با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام می‌شود، گفت: قرار است در کارآزمایی بالینی فاز انسانی این واکسن دانشگاه علوم پزشکی ایران با موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی همکاری داشته باشد. احتمالا کارآزمایی بالینی در فاز اول با ۱۳۰ داوطلب در ۴ بازه مداخله‌ای از روزهای آینده و اوایل اسفند ماه آغاز خواهد شد. 

وی افزود: پس از این مرحله که دو دوز تزریقی و استنشاقی ارائه می‌شود، فاز دوم را بر دو گروه ۲۵۰ نفره آغاز می‌کنیم. انجام فاز یک و دو مطالعات بالینی حدود ۴ تا ۵ ماه زمان لازم دارد و پس از آن فاز سوم مداخله انسانی بر جمعیت بیشتری ( حدودا ۲۰ هزار نفر و یا بیشتر) انجام می‌شود. امیدواریم طبق پیش‌بینی‌ها و مشاهدات فاز حیوانی، بتوانیم به نتایج خوبی از این واکسن جدید نوترکیب برسیم. 

وی درباره زمان بندی دریافت واکسن در میان داوطلبان تزریق این واکسن، اظهار کرد: واکسن در روزهای یک، ۲۱ و ۵۱ ارائه می‌شود. روزهای یک و ۲۱ تزریق عضلانی صورت می‌گیرد و روز ۵۱ بخش استنشاقی آن در اختیار داوطلب قرار می‌گیرد. 

کوهپایه زاده درباره نحوه پذیرش داوطلبان تزریق واکسن کرونای انستیتو رازی، تصریح کرد: بر اساس پروتکل‌های تعیین شده افراد می‌توانند از طریق سایت موسسه تحقیقات واکسن سازی رازی ثبت نام کنند و افراد واجد شرایط پذیرش می‌شوند، فعلا حتی از بین اساتید و دانشجویان دانشگاه ایران هم داوطلب تزریق واکسن داشته‌ایم. 

وی با اشاره به اینکه زمان آغاز فاز سوم مطالعات بالینی واکسن بستگی به اتمام فاز اول و دوم دارد، ادامه داد: با توجه به زمان‌بندی حدودا ۴ تا ۵ ماه اتمام دو فاز اول گمان می‌کنیم بتوانیم فاز سوم را در اواسط تابستان ۱۴۰۰ انجام دهیم. 

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران درباره زمان تقریبی اتمام کارآزمایی‌های بالینی و ورود به مرحله تولید انبوه «واکسن کوو پارس رازی»، گفت: پیش‌بینی ما بر اساس اعلام همکاران دانشگاهی و دوستان در انستیتو رازی این است که تا اواخر تابستان آماده تولید انبوه واکسن شویم. 

وی در خاتمه تاکید کرد: تمام واکسن‌هایی که در دنیا و ایران در دست ساخت است ارزش و اثرگذاری خود را دارند اما نکته قابل توجه این است که مردم باید رمز رعایت بهداشت فردی (شفا) شامل شست‌وشوی دست‌ها، فاصله‌گذاری فیزیکی و استفاده از ماسک را به عنوان یک تکلیف از هر واکسنی موثرتر بدانند؛ زیرا به کاهش گردش ویروس در جامعه کمک می‌کند.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور