تیتر امروز

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست
در گفت‌وگوی دیدار اندیشه با یک فقیه و استاد دانشگاه و حوزه، مطرح شد:

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست

عبدالرحیم سلیمانی اردستانی در برنامه دیدار اندیشه گفت: اصرار بر حق تعیین سرنوشت مهمترین دلیل امتناع امام‌ حسین (ع) بر عدم بیعت با حاکم بود.
انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF
مجله خبری تحلیلی دیدار نیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF

این یازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

آخرین وضعیت نفتکش ایرانی توقیف شده در اندونزی

سخنگوی گارد ساحلی اندونزی به رویترز اعلام کرد نفتکش‌های ایرانی و پانامایی که به اتهام انتقال غیرقانونی نفت در آب‌های مالزی، توسط مقامات این کشور توقیف شده اند در مسیر جزیره باتام هستند تا برای تحقیقات بیشتر در این منطقه لنگر بیاندازند.

کد خبر: ۸۰۷۶۲
۱۳:۱۰ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۹

آخرین وضعیت نفتکش ایرانی توقیف شده در اندونزی

 

دیدارنیوز ـ این دو ابرنفتکش که خدمه آن‌ها از ایران و چین هستند، روز یکشنبه در آب‌های اندونزی نزدیک جزایر کالیمانتان توقیف شدند. کشتی ام تی هورس که متعلق به شرکت ملی نفتکش ایران است و شرکت ام تی فریا که توسط شرکت شانگ‌های فیوچر شیپ منیجمنت اداره می‌شود، مجموعا ۶۱ خدمه داخل کشتی دارند.

ویسنو پراماندیتا، سخنگوی گارد ساحلی اندونزی به رویترز گفت: این کشتی‌ها امروز حوالی ساعت سه یا چهار بعدازظهر به وقت محلی به باتام می‌رسند.

وی گفت: برخی از خدمه داخل ابرنفتکش‌ها مانده اند، اما سایرین در کشتی‌های گارد ساحلی برای پاسخگویی در جریان تحقیقات بیشتر، بازداشت شده اند.

سخنگوی گارد ساحلی اندونزی گفت: این کشتی‌ها در هنگام انتقال نفت از ام تی هورس به ام تی فریا توقیف شدند و یک لکه نفتی در محل نفتکش دریافت کننده نفت وجود داشته است. این کشتی‌ها در هنگام یک گشت معمولی مشاهده و توقیف شده اند.

مقامات اندونزی اعلام کرده اند که این دو کشتی با عدم نشان دادن پرچم، هویت خود را پنهان کرده بودند و سیستم شناسایی اتوماتیکشان را خاموش کرده بودند و به تماس رادیویی پاسخ نداده بودند.

بر اساس گزارش رویترز، کشتی ام تی هورس سال گذشته برای تحویل ۲.۱ میلیون بشکه میعانات ایران به ونزوئلا رفته بود.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی