تیتر امروز

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

عضو تیم علمی واکسن "کُووایران برکت"، اعلام کرد تکمیل فاز اول تست انسانی واکسن ایرانی کرونا تا ۱۰ اسفند/ آغاز فاز دوم از ابتدای فروردین ماه

عضو تیم علمی واکسن "کُووایران برکت" با تشریح وضعیت داوطلبان مرحله اول کارآزمایی بالینی، توضیحاتی درباره ادامه پروسه تولید واکسن ایرانی ارایه کرد.

کد خبر: ۸۰۷۳۶
۰۹:۲۳ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۹
 
دیدارنیوز ـ دکتر پیام طبرسی در رابطه با جزییات و مراحل پروسه اجرای واکسن ایرانی کووید ۱۹، با بیان اینکه مرحله اول کارآزمایی بالینی واکسن به خوبی طی می‌شود، اظهار کرد: به زودی مجوز تزریق دو سری آخر داوطلبان تزریق واکسن در مرحله اول کارآزمایی بالینی، صادر می‌شود و تا ۱۰ اسفند تزریق واکسن برای همه ۵۶ داوطلب انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه تا به امروز نتایج کار مثبت بوده و حال عمومی ۲۱ داوطلب اول مطلوب است، عنوان کرد: تا الان عوارض خاص و نگران کننده‌ای گزرش نشده است.

دکتر طبرسی با بیان اینکه نتایج قطعی مرحله اول کارآزمایی بالینی واکسن کووایران حدود ۴ هفته بعد از تزریق دوم و پس از بررسی تیتر آنتی بادی داوطلبان مشخص می‌شود، اظهار کرد: البته تا الان تیتر انتی بادی داوطلبان اندازه گیری و نتایج مطلوبی استخراج شده، ولی برای تصمیم گیری نهایی هنوز زود است.

عضو تیم علمی واکسن "کُووایران برکت" ادامه داد: با توجه به مثبت بودن مراحل طی شده تا به امروز و مطلوب بودن وضعیت ۲۱ داوطلب اول، مرحله بعدی تا پایان تزریق ۵۶ نفر داوطلب مرحله اول کارآزمایی با سرعت بیشتری انجام می‌شود.

دکتر طبرسی با بیان اینکه در صورت موفق بودن نتایج مرحله اول کارآزمایی، مرحله دوم از ابتدای فروردین ۱۴۰۰ آغاز می‌شود، گفت: فاز دوم کارآزمایی بالینی واکسن با حدود ۵۰۰ داوطلب انجام خواهد شد و نتایج آن تا آخر اردیبهشت مشخص می‌شود.

وی با بیان اینکه احتمالا بخش‌هایی از فاز دوم و سوم کارآزمایی بالینی واکسن "کُووایران برکت" باهم ادغام می‌شود، توضیح داد:با این حال فاز سوم و نهایی کارآزمایی با تعداد داوطلب بیشتری انجام خواهد شد.

عضو تیم علمی واکسن کُووایران با بیان اینکه درصورت موفقیت نتایج نهایی کارآزمایی، واکسیناسیون عمومی از اواخر بهار آغاز می‌شود، اظهار کرد: البته واکسیناسیون عمومی با خرید واکسن خارجی و بر اساس اولویت‌های تعیین شده از سوی وزارت بهداشت احتمالا به زودی آغاز می‌شود و واکسیناسیون از طریق واکسن ایرانی نیز در صورت موفقیت طرح و کسب مجوز‌های لازم، از اواخر بهار آغاز می‌شود.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی