تیتر امروز

چگونگی پیدایش و تاریخ کهن ایران؛ ایرانیان پیش از اسلام مردمان صاحب تمدن و فرهنگ بودند
گفت‌وگوی احمد طبعی با محمدجعفر محمدزاده در استودیوی دیدارنیوز

چگونگی پیدایش و تاریخ کهن ایران؛ ایرانیان پیش از اسلام مردمان صاحب تمدن و فرهنگ بودند

دکتر محمدجعفر محمدزاده، معاون پیشین مطبوعات وزارت ارشاد و رئیس پیشین رادیو ایران در برنامه «میهمان من» با احمد طبعی کارشناس‌ - مجری دیدارنیوز به گفت‌و‌گو نشست.
مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید/ رئیس جمهور، تنها یک معاون اجرایی هماهنگ کننده است!
دولت پزشکیان، جنگ ۱۲ روزه و آینده ایران در ویژه برنامه «میدان پاستور» با تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل

مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید/ رئیس جمهور، تنها یک معاون اجرایی هماهنگ کننده است!

مهدی مطهرنیا، استاد دانشگاه و تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل مهمان یکی دیگر از سری برنامه‌های میدان پاستور بود. او معتقد است: دولت خاتمی داشت با یک ادبیات درست مشکلات را حل می‌کرد، اما احمدی نژاد...

پیام صالحی به مناسبت سالگرد سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی

علی‌اکبر صالحی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با صدور پیامی به مناسبت فرا رسیدن سالگرد سانحه دلخراش سقوط هواپیمای اوکراینی، یاد جانباختگان این حادثه را گرامی داشت.

کد خبر: ۷۹۴۴۹
۲۲:۳۶ - ۱۷ دی ۱۳۹۹
پیام صالحی به مناسبت سالگرد سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی
 
دیدارنیوز  - متن این پیام به شرح زیر است:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
وَبَشِّرِ الصَّابرِینَ الَّذینَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِیبَهٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ

برای ملت بزرگ ایران، فرا رسیدن دی‌ماه، یادآور خاطره تألم بار و جان‌فرسای عروج ملکوتی سیدالشهدا محور مقاومت، سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی(اعلی‌الله‌مقامه‌الشریف) و در پی آن، پرواز ابدی جمعی از هم‌وطنان و عزیزان ما در سانحه اندوه‌بار سقوط هواپیمای متعلق به خطوط هوایی اوکراین است. هنوز قلوب و جان‌های عاشقان دین و وطن از پرواز غریبانه سردار دل‌ها غرق در اندوه و ماتم بود که شاهین قضا دیگربار از کمینگاه بِدَر آمد و نه‌تنها خانواده، وابستگان و دل‌بستگان این عزیزان، که ملتی را به سوگ نشاند. 

برای این‌جانب مایه دریغ و افسوس بسیار است که تعداد قابل توجهی از مسافران این پرواز بی‌بازگشت، از نخبگان علمی کشور و در زمره فرزندان معنوی این کمترین، به‌عنوان یک معلم دانشگاهی بودند. ما در انتظار بودیم که شاهد درخشش و سربلندی روزافزون این فرزندان برومند باشیم و به خود ببالیم که آنان گوی سبقت از ما ربوده و بر فلک سروری پای نهادند.
این‌جانب با قلبی آکنده از اندوه و ضمیری امیدوار به فضل و رحمت بی‌کران الهی، یاد و خاطره تابناک این عزیزانِ سفرکرده به ساحت ابدیت را گرامی می‌دارم و برای خانواده‌ها و دوستان داغدار آنان، صبر جمیل و اجر جزیل مسألت می‌نمایم.

همه مرغان هم‌آواز پراکنده شدند
آه از این باد بلاخیز که زد در چمنم
صبر کن ای دل غم‌دیده که چون پیر حزین
عاقبت مژده‌ی نصرت رسد از پیرهنم
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز پنجشنبه ۱۶ مرداد
امروز پنجشنبه ۱۶ مرداد
امروز پنجشنبه ۱۶ مرداد
امروز پنجشنبه ۱۶ مرداد