تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

استیضاح وزیر کشور از دستور کار مجلس خارج شد

رییس کمیسیون شورای مجلس گفت: در خصوص ماجرای تهدید رییس جمهور از وزیر کشور، وزارت اطلاعات و دستگاه های سیاسی و امنیتی می خواهیم موضوع را پیگیری کنند.

کد خبر: ۷۸۶۳
۱۴:۰۲ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۷

دیدارنیوز - محمدجواد کولیوند درباره استیضاح وزیر کشور گفت: ما روز دوشنبه جلسه بررسی استیضاح ایشان را برگزار کردیم و وزیر با حضور در کمیسیون توضیحاتشان را به نمایندگان ارائه دادند. 

رییس کمیسیون شورای مجلس ادامه داد: تعدادی از همکاران به نمایندگی از استیضاح‌کنندگان در جلسه حضور داشتند و تعدادی از آنها از توضیحات وزیر کشور اقناع شده و امضاهایشان را پس گرفتند در نتیجه به این علت که تعداد امضاکنندگان از حد نصاب افتاد، ما هم گزارش را برای خارج شدن از دستور به هیات رییسه اعلام کردیم.

وی در خصوص مسائل رخ داده در مدرسه فیضیه و سوال از وزیر کشور در این خصوص گفت: وزیر کشور توضیح دادند به این علت که ماجرای فیضیه در مکان‌های سربسته رخ داده است، نیازی به مجوز نداشته اما با توجه به ساختارشکنانه بودن برخی شعارها و شبهاتی که برای مردم ایجاد شده است، به استاندار قم دستور دادیم که از نظر امنیتی موضوع را بررسی کرده و با خاطیان برخورد شود. 

نماینده کرج در مجلس افزود: ما هم در همین خصوص با ارسال نامه‌ای از وزیر کشور خواستیم با خاطیان برخورد شود.

وی در خصوص ماجرای روز عرفه و تهدید مجدد رییس‌جمهور در این مراسم هم گفت: ما با موضوعات، سیاسی برخورد نمی‌کنیم و امنیت کشور را باید با دقت مدنظر داریم؛ چراکه برای ما دولت، دولت جمهوری اسلامی است و مردم، مردم جمهوری اسلامی هستند و نباید بگوییم این داستان را پیگیری می‌کنیم و دیگری را پیگیری نمی‌کنیم. ما حتما از وزیر کشور، وزارت اطلاعات و دستگاه‌های سیاسی و امنیتی می‌خواهیم موضوع را پیگیری کنند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی