تیتر امروز

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.
تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک جامعه‌شناس

تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ «تقی آزاد ارمکی»، استاد جامعه‌شناس و رئیس پیشین دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران رفته و مسائل مهم و روز سپهر سیاست و اجتماع در ایران را مورد ارزیابی قرار...

قوانین سفت و سخت و عجیب ایتالیا در تعطیلات کریسمس

دولت ایتالیا در بیشتر روز‌های تعطیلات سال نوی میلادی، کل کشور را به عنوان منطقه قرمز در نظر خواهد گرفت که طی آن بیرون رفتن از خانه و داشتن مهمان بیش از دو نفر در روز‌های نارنجی ممنوع خواهد بود.

کد خبر: ۷۸۲۰۰
۱۰:۴۵ - ۲۹ آذر ۱۳۹۹

قوانین سفت و سخت و عجیب ایتالیا در تعطیلات کریسمس

 

دیدارنیوز ـ دولت ایتالیا برای مقابله با تشدید شیوع ویروس کرونا محدودیت‌های شدیدی اعلام کرد.


براساس گزارش اسپوتنیک، طبق دستورالعمل‌های جدید، ایتالیا تمام تعطیلات کریسمس به جز چند روز مقررات منع آمد و شد و تعطیلی اعمال خواهد کرد و در روز‌های جشن کریسمس و سال نو نیز هر خانه نباید بیش از دو مهمان با یک بچه زیر ۱۴ سال داشته باشد. مهمان‌ها نیز قبل از ساعت ۱۰ شب که قرنطینه کامل (۱۰ شب تا ۵ صبح) اجرا می‌شود باید به خانه‌های خود بازگردند.

براساس این گزارش، «جوزپه کنته» نخست وزیر ایتالیا پس از جلسه شورای وزیران در یک نشست خبری مقررات محدود کننده جدید را اعلام کرد.

به گفته کنته، از روز ۲۴ دسامبر تا روز ۶ ژانویه هرگونه جابجایی بین مناطق قرمز ممنوع خواهد بود. وی اضافه کرد، برای جلوگیری از شیوع گسترده کرونا در روز‌های تعطیلات سال نو، همه کشور را منطقه قرمز در نظر گرفته‌ایم. به ویژه روز‌های ۲۴، ۲۵، ۲۶ و ۲۷ دسامبر، و روز‌های اول، دوم، سوم، پنجم و ششم ژانویه.

طبق مقررات جدید، در روز‌های قرمز، افراد فقط برای تامین مایحتاج ضروری، رفتن به مشاغل ضروری و رفتن به مراکز درمانی مجاز خواهند بود از خانه خود خارج شوند.

در روز‌های ۲۸، ۲۹، ۳۰، ۳۱ دسامبر و چهارم ژانویه نیز کل کشور وضعیت نارنجی خواهد داشت که به این معنی است که می‌توان بدون مجوز از خانه خارج شد. با این حال طی این روز‌ها نیز مشاغل و فروشگاه‌های غیر ضروری مانند رستوران‌ها تعطیل خواهد بود.

ایتالیا از جمله کشور‌های اروپایی است که از سال گذشته میزان بالای ابتلا و فوت ناشی از کرونا را ثبت کرده است.
 
منبع: فارس
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد