تیتر امروز

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.
تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک جامعه‌شناس

تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ «تقی آزاد ارمکی»، استاد جامعه‌شناس و رئیس پیشین دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران رفته و مسائل مهم و روز سپهر سیاست و اجتماع در ایران را مورد ارزیابی قرار...

دبیر ستاد انتخابات کشور خبر داد: انتخابات ۱۴۰۰ را در کمال صحت و امنیت برگزار می‌کنیم

دبیر ستاد انتخابات کشور از برگزاری دومین نشست ستاد هماهنگی انتخابات ۱۴۰۰ به منظور برنامه ریزی برای انتخابات های سراسری و میان دوره ای خرداد ماه سال آینده، خبر داد.

کد خبر: ۷۷۹۵۱
۱۵:۴۵ - ۲۵ آذر ۱۳۹۹
دبیر ستاد انتخابات کشور خبر داد: انتخابات ۱۴۰۰ را در کمال صحت و امنیت برگزار می‌کنیم
 
دیدارنیوز - سید اسماعیل موسوی دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات کشور اظهار کرد: دومین نشست ستاد هماهنگی انتخابات ۱۴۰۰ به منظور برنامه ریزی برای انتخابات های سراسری و میان دوره ای خرداد ماه سال آینده، برگزار شد.

وی افزود: در این جلسه، ضمن بررسی برنامه های آتی برای اجرای فرایندهای مختلف انتخابات، در خصوص آموزش عوامل اجرایی و دست اندرکاران انتخابات در سطوح استان ها، شهرستان ها و بخش ها بحث و بررسی شد و مقرر شد دوره های آموزشی با بهره گیری از امکانات و تجهیزات الکترونیک اجرا گردد.

مدیرکل دفتر انتخابات وزارت کشور هم چنین گفت: جلسات هماهنگی با شورای نگهبان در حال اجراست و درباره فرایندهای مختلف انتخابات گفتگو و تصمیم گیری می شود.

 دبیر ستاد انتخابات کشور با اشاره به انتخابات شوراهای اسلامی شهرها و روستاها، اعلام کرد: اخیراً هیات نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهرها و روستاها در مجلس شورای اسلامی تشکیل شده و فرایندهای اجرایی انتخابات شوراها با این هیات هماهنگ می شود.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به فراخوان وزارت کشور برای برگزاری انتخابات ۱۴۰۰ در شرایط کرونا گفت: خوشبختانه تعداد زیادی از حقوقدانان، فعالین سیاسی و اجتماعی، روزنامه نگاران و خبرنگاران و اقشار مختلف مردم ایده ها و پیشنهادات خود را از طریق پرتال وزارت کشور به ما منتقل کرده اند که در حال بررسی و جمع بندی است. ضمن تشکر از هم اندیشی آنان با وزارت کشور، ان شاءالله نتایج بررسی ها را به اطلاع عموم خواهیم رساند.

 وی افزود: در شهریورماه امسال انتخابات در شرایط کرونایی را برگزار کردیم که قطعاً از تجربه برگزاری این انتخابات استفاده خواهیم کرد. علاوه بر آن، اخیراً در برخی از کشورهای کوچک و بزرگ نیز در شرایط کرونایی، انتخابات سراسری یا محلی برگزار شده است که با همکاری همکارانمان در وزارت خارجه این تجربیات را به دریافت و تجمیع کرده ایم و مطابق با شرایط از آن ها بهره خواهیم گرفت.

مدیرکل دفتر انتخابات وزارت کشور همچنین گفت: بدون تردید تلاش ما بر این خواهد بود که انتخابات ۱۴۰۰ در کمال صحت و امنیت و با مشارکت گسترده برگزار شود و تامین سلامت مجریان و دست اندرکاران انتخابات و مردم عزیزی که برای رای دادن به شعب اخذ رای مراجعه می کنند برای ما بسیار مهم و حیاتی است لذا با همفکری با دیگران و بهره گیری از تجربیات داخلی و خارجی برای تحقق آن کوشش خواهیم نمود.
 
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد