تیتر امروز

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.
تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک جامعه‌شناس

تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ «تقی آزاد ارمکی»، استاد جامعه‌شناس و رئیس پیشین دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران رفته و مسائل مهم و روز سپهر سیاست و اجتماع در ایران را مورد ارزیابی قرار...

روح الله زم اعدام شد

حکم اعدام روح الله زم مدیر کانال آمدنیوز اجرا شد.

کد خبر: ۷۷۶۱۹
۰۹:۲۶ - ۲۲ آذر ۱۳۹۹
دیدارنیوز ـ دادسرای عمومی و انقلاب تهران اعلام کرد: «سحرگاه امروز ۲۲ آذرماه ۱۳۹۹ حکم اعدام «روح‌الله زم» مؤسس و گرداننده رسانه معاند آمدنیوز اجرا و به دار مجازات آویخته شد.»
 
غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضاییه سه شنبه ۱۸ آذرماه اسماعیلی در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر اینکه  که آیا حکم اعدام روح الله زم در دیوان عالی کشور تأیید شده است؟ گفت: بله. در حدود بیش از یک ماه قبل، دیوان عالی کشور به این پرونده رسیدگی کرده و حکم صادره از دادگاه انقلاب در این باره به تأیید دیوان عالی کشور رسیده است.
 
اسماعیلی گفت: در پرونده روح الله زم، دادگاه ۱۳ مورد از عناوین ریز اتهامات وی را توام باهم از مصادیق «افساد فی الارض» دانست و به این جهت درباره وی حکم اعدام صادر کرد و بابت چند مورد دیگر که در زمره مصادیق افساد فی الارض نیست، این فرد به مجازات حبس محکوم شده است.
 
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دوشنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۸ در بیانیه‌ای از دستگیری "روح الله زم" در یک "عملیات اطلاعاتی هوشمندانه توسط سازمان اطلاعات سپاه" خبر داد.
 
بر اساس گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه برای روح الله زم شش جلسه دادگاه به ریاست قاضی صلواتی در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی تهران برگزار شد. اولین جلسه دادگاه زم، روز ۲۱ بهمن ۹۸ و ششمین و آخرین جلسه آن ۲۰ خرداد ۹۹ بود.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۸ مرداد
امروز چهارشنبه ۰۸ مرداد
امروز چهارشنبه ۰۸ مرداد
امروز چهارشنبه ۰۸ مرداد