تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

مصباحی‌مقدم: نام متهمان اقتصادی را فاش کنید

 سخنگو جامعه روحانیت مبارز گفت: زمان رسیدگی به جرائم اقتصادی باید به سرعت انجام شود تا به نوعی از ایجاد حاشیه امن برای متهمان جلوگیری کرد.

کد خبر: ۷۵۶۵
۱۲:۰۳ - ۲۹ مرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز - غلامرضا مصباحی مقدم، سخنگو جامعه روحانیت مبارز با اشاره به نامه رهبر معظم انقلاب به رئیس قوه قضاییه درباره برخورد قاطع با اخلالگران اقتصادی گفت: در شرایط کنونی که در جنگ روانی همراه با جنگ اقتصادی از سوی دشمن قرار داریم، کسانی که بخواهند از فضای ناشی از این شرایط انگیزه نفع طلبی در جهت بالا بردن قیمت ها، احتکار کالاها، خریداری مقدار زیادی ارز و سکه و سوءاستفاده از ارز دولتی و... کنند، اخلالگران در نظام اقتصادی کشور هستند.

وی افزود: اخلالگران اقتصادی شرایط معیشتی را برای اکثر مردم دشوار کردند و این افراد طبق آیات قرآن و نیز قوانین حقوقی ما محکوم به شدیدترین مجازات خواهند بود، قطعا قوه قضاییه باید در چنین شرایطی با قدرت، سریع و همراه با دقت به جرایم آنها رسیدگی کند تا مایه شعف مردم باشد.

مصباحی مقدم تاکید کرد:  برخورد قوه قضاییه تنها برای بهبود شرایط پیش آمده اقتصادی کافی نیست بلکه دولت باید با قدرت وارد مدیریت اقتصاد کشور شود و اجازه ندهد قیمت ارز که نسبت به سال قبل 2 یا 3 برابر افزایش پیدا کرده، به همین وضع باقی بماند. 

سخنگو جامعه روحانیت مبارز بیان کرد: مدیریت صحیح نقدینگی باعث برگشت قیمت ارز و سکه و ثبات اقتصادی شود.

وی در ادامه با تاکید بر برگزاری علنی دادگاه مجرمین اقتصادی تصریح کرد: دادگاه اخلالگران اقتصادی باید علنی باشد چراکه حقوق عامه مردم است و ضرورت دارد که نام متهمان برای مردم افشا شود،.

مصباحی مقدم تاکید کرد: همچنین زمان رسیدگی به جرائم اقتصادی باید به سرعت انجام شود تا به نوعی از ایجاد حاشیه امن برای متهمان جلوگیری کرد چراکه هرگونه تعلل در روند بررسی پرونده های اخلالگران اقتصادی موجب استمرار فساد می‌شود.

سخنگو جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه  افکار عمومی از برخورد سریع و عادلانه قوه قضاییه با اخلالگران اقتصادی استقبال می کند، گفت:  انتظار مردم از قوه قضاییه برخورد قاطع با مفسدان است اما نباید در روند رسیدگی رعایت عدالت نادیده گرفته شود؛ خوشبختانه رئیس قوه قضاییه در دستور العملی که تدوین کرده و براساس آن  3 نفر از قضات با سابقه 20 سال خدمت قضایی به پرونده های اقتصادی رسیدگی خواهند کرد.
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر