تیتر امروز

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...
مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران

این صد و سی و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
در پیامی به رییس جمهور ترکیه مطرح شد؛

روحانی: ایران آماده ارسال هر نوع کمک به مردم مناطق زلزله‌زده ترکیه است

رییس جمهوری ضمن ابراز همدردی با دولت و ملت ترکیه در حادثه زلزله در استان ازمیر، آمادگی جمهوری اسلامی ایران را برای ارسال هر نوع کمک‌های امدادی و درمانی و یاری‌رسانی به مردم این کشور اعلام کرد.

کد خبر: ۷۴۶۲۶
۱۳:۰۹ - ۱۰ آبان ۱۳۹۹

در پیامی به رییس جمهور ترکیه مطرح شد.روحانی: ایران آماده ارسال هر نوع کمک به مردم مناطق زلزله‌زده ترکیه است

 

دیدارنیوز ـ به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی در پیامی خطاب به رجب طیب اردوغان رییس جمهوری ترکیه اظهار داشت: وقوع زلزله دلخراش در استان ازمیر و جان باختن و مصدوم شدن عده‌ای از مردم عزیز آن دیار، موجب تأثر عمیق شد.

رییس جمهوری تصریح کرد: اینجانب با ابراز همدردی، به نمایندگی از سوی دولت و ملت جمهوری اسلامی این ضایعه را به جناب‌عالی و مردم دوست و برادر ترکیه تسلیت می‌گویم و از درگاه خداوند متعال برای خانواده‌های داغ‌دیده بردباری و برای مصدومان، شفای عاجل مسألت دارم.

روحانی خاطرنشان کرد: دولت جمهوری اسلامی ایران، آمادگی خود را برای ارسال هر نوع کمک‌های امدادی و درمانی و یاری‌رسانی به مردم مناطق زلزله‌زده اعلام می‌دارد و امیدوار است هر چه سریع‌تر شاهد بازگشت شرایط امن در مناطق آسیب‌دیده باشد.

در زلزله ۶.۶ درجه‌ای عصر جمعه ازمیر ترکیه تاکنون ۲۴ تن کشته و ۷۹۹ نفر زخمی شده‌اند.
 
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر