تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

ارسال نامه قالیباف به سران سه قوه تایید شد

دبیرکل جمعیت پیشرفت و عدالت و خبر ارسال نامه قالیباف به سران قوا را تایید کرد.

کد خبر: ۷۲۲۲
۰۹:۰۳ - ۲۵ مرداد ۱۳۹۷
دیدارنیوز - صبح امروز در برخی از رسانه ها، خبری با عنوان ارسال نامه‌ای از سوی محمدباقر قالیباف عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به سران قوا منتشر شد.

در پی انتشار این خبر محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور در پاسخ به باشگاه خبرنگاران جوان دریافت این نامه را تکذیب کرد و گفت: هیچ نامه‌ای از آقای قالیباف دریافت نکرده‌ایم.

برای صحت و سقم اصل نامه در همین راستا به سراغ محسن پیرهادی دبیرکل جمعیت پیشرفت و عدالت و از نزدیکان محمد باقر قالیباف سوال شد، او ضمن تایید ارسال نامه قالیباف به برخی مسئولان نظام، گفت: احتمالا هنوز این نامه به دست خود آقای واعظی نرسیده، چراکه قالیباف نامه‌ای را به سران سه قوه به عنوان اعضای شورای عالی هماهنگی اقتصادی ارسال کرده است.
 

پیرهادی ادامه داد: در این نامه، راهکار‌های عملیاتی در راستای کمک به دولت جهت مدیریت حوزه نقدینگی و ارز به تفصیل ارائه شده است.

دبیرکل جمعیت پیشرفت و عدالت تاکید کرد: شرایط کشور ایجاب می‌کند همه دلسوزان مردم، نظام و انقلاب با همدلی و وحدت تمام فکر و توان خود را برای حل مشکلات مردم به کار ببندند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی